16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

selçuk kadar asist yapan yokmuş ben yok futboldan anlamak ben var selçuk asist kaptan kdmfçmgld ERROR
:))))))))))))))))

Ua zeki gemileri yakmıs gıbı gorunuyor

UA zeki gsclileri tribüne gelin sizi dövelim diye tehdit etti!

@kerim özkan

Son 5 yılda Selçuk kadar asist yapan kim var bu ligte?

adım kerem .

dediğin doğru ama üzerinden 5 yıl geçmiş.
selçuk'un o dönemki performansına asla lafım olamaz. ama birkaç yıldır onun yüzünden yediğimiz golün yapamadıgımız kontra atağın haddi hesabı yok .
istersen olaya eksi artı gözüyle bakalım .
sence selçuk takıma fayda mı zarar mı ?

Muslera
Sabri - Serdar - Hakan - Carole
Selcuk - De Jong
Yasin - Sneijder - Bruma
Eren​

Kadroya bak cay demle :D

Mehmet abi zekiye vs teklif etti!!

kerem özkan

Takıma sizin faydanız yok. Selçuk Türkiye liginde son5 yılın en çok asst yapan adamı. Ayrıca Trabzon gibi berbat bir kulüpte de yapıyordu bu asistleri. GERÇEKLERİ GÖRÜN ARTIK. BOŞ ELEŞTİRİLER YAPMAYIN.

bejeke kaybettiğine göre bu maçı kesin kazanmalıyız,doğru kadro ve doğru taktik ile bu kadro osmanlıyı yenebilir.

kerem özkan

Takıma sizin faydanız yok. Selçuk Türkiye liginde son5 yılın en çok asst yapan adamı. Ayrıca Trabzon gibi berbat bir kulüpte de yapıyordu bu asistleri. GERÇEKLERİ GÖRÜN ARTIK. BOŞ ELEŞTİRİLER YAPMAYIN.

bak burda diğerlerine pek benzemem ben . amacım ben haklı sen haksız mücadelesi değil. doğruları gördüm mü kabul eder yanılırsam geri çekilir kabul ederim. selçuk son 5 yılın en fazla asistçisi dedin ben de kaynak gösterip kabul ettim . peki sence birkaç yıldır takımdaki selçuk inan o dönemdeki kaptanımız mı yoksa orta sahanın belini çökerten adam mı ?
bana artı eksi bağlamında izah et kanıtla ben de ikna olayım .

Defansa zerre güvenim yok, yarın Musleradan olağanüstü performans bekliyorum. Bu gibi maçlarda psikopatlaşabiliyor malumunuz olduğu üzere.

Geri
Üst Alt