16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

En son boyle yazdigindan beri yenilmiyoruz reis hatta 3 te 3 yaptik
bunun adı gözdağı semih başgan. en son pis tehdit etmiştim ve seri galibiyetler gelmişti. tabi Vasfi reisi olaya dahil etmem büyük yankı uyandırdı floryada.
bilemiyorum şırayder forumu takip ediyor olabilir.

Serkan bey ile beraber her daim hazırız reis ;).
OK.kadiri çağırma. adamdan link istedik ışık hızıyla konudan çıktı.
yürek lazım bize yüreeeeeek
braveheart-mel-gibson.jpg

bunun adı gözdağı semih başgan. en son pis tehdit etmiştim ve seri galibiyetler gelmişti. tabi Vasfi reisi olaya dahil etmem büyük yankı uyandırdı floryada.

Bilmiyorum insallah sezon sonu sadece sampiyonluk icin gidilir oraya diyelim

Her ihtimale karşı odunlarımızı 1 gün önceden ıslatmayı unutmayalım renkdaşlarım.

Sağlam bir tehdit etmelisin bu maç kritik :ka19:

Bu maci mutlaka kazanmamiz lazim Besiktasin puan kaybettigi bir haftada bunu degerlendirmemiz lazim.

Ligin en dişli takımlarından biri ve deplasman. Elimizdeki takımla zor çok zor lakin imkansız değil. Jor ve ruhsuzlara bağlı her şey. Yüreğini bu maça koyarsan alırsın başka türlü alamazsın.

hüseyin hocam ilk 15 dakika osmanlının öndeki 3 zenciyi oyundan atarsa enazından 1 puanı kurtarırız

yoksa nezaman umutlansam 55 numaralı kan emiciyi görüyorm umut filan kalmıyor

Bu sefer ümüt olduk :) ümüt kim peki ?
Sende mi serkan hocam :) canınız sağolsun seviyorum sizi.

yüzündeki tatlı tebessümün altında büyük acılar var gibi geliyor reis.acı acı gülümsüyorsun sanki. canın mı sıkkın hyrdr? dersler bahanesini kabul etmem. sorun her ne ise acına göğüs ger sakin ol sağduyulu ol seni bu forumda daha evvel 15 16 defa kaybettik 18 ve 20 ye gönül dayanmaz artık. bir çok üye peşinden helak olur.
sevgiler

yüzündeki tatlı tebessümün altında büyük acılar var gibi geliyor reis.acı acı gülümsüyorsun sanki. canın mı sıkkın hyrdr? dersler bahanesini kabul etmem. sorun her ne ise acına göğüs ger sakin ol sağduyulu ol seni bu forumda daha evvel 15 16 defa kaybettik 18 ve 20 ye gönül dayanmaz artık. bir çok üye peşinden helak olur.
sevgiler

Yok gayet normalım,sakinim çünkü ilk defa pazar günü dershane yok sabah kadar oturabileceğim çok özledim.

Volkan Kara bu çocuğa sakin ol onlar senin abin seni seviyolar diye diye çocuktaki tüm insani hisleri ve duyguları yok ettin. çocuk tamamen duygusuz ve hissiz olmuş. baya baya lahanaya dönmüş.
eserinle gurur duy coni

Geri
Üst Alt