16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Ümit Özat Beyaz TV'de konustu, sürekli üstüne basa basa Besiktas ve Fenerbahce bu yarisin sonuna kadar gider dedi. Galatasaray'i hic önemsemedi.

Iste bu yüzden cikip yarin yenmemiz gerekiyor. Bizim yarisin icinde oldugumuzda neler yapabilecegimizi bilmiyorlar sanki, mal herifler.

osmanlının kendi yarı sahamızda yapacağımız yan ve geri paslara uygulayacağı ani preslerle epey pozisyon bulacağını düşünüyorum ne yazık ki

musleranın eline kuvvet diyelim

Yarın protokolde olacağım. Hava da çok soğuk, zor maç ve çok kritik dönemeç.

Süper lig de elimden geldiği kadar çoğu takımın maçlarını seyretmeye çalışırım o yüzden kısaca kendi analizimi şöyle özetliyeyim;

Maher, Umar, N'diaye, Regaten, Rucescu gibi çok iyi hücum hatları var ama bi o kadar da zayıf halkası defans ve orta sahaları bence kilit oyuncu olarak pinto çok büyük rol oynuyordu ayrıca musa'ya da değinmek gerekirse lawal ve mehmet güvene göre hem ayağını çok iyi kullanıyordu hem de takımını rahatlatıyordu onun da yokluğunu çok fazlasıyla hissedecektir bir diğer konu da hücum hattının defansa yardımları çok az derece o yüzden pinto'nun yokluğun da Umar'ın sabri karşısında olacağını düşünmüyorum o yüzden o konuda rahat nefes alabiliriz

Selçuk'u uzun zamandır hatta senelerdir beğenmeyen biri olarak geçen hafta güzel oyunu vardı hatta şöyle bir gerçekte var selçuk'un kendine geldiğini son dakika da vurduğu frikikten anlayabiliriz çünkü golü yapacak gibi o topu aldı tabi selçuk o performansını devam ettirirse sneijder'in de üst düzey bir performansı olursa çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Aslında 0-1 olsun bizim olsun derdim fakat gol yeme ihtimalimiz de oldukça fazla o yüzden 1-3 olsun bizim olsun :D

Maçın iddaa oranları ilginç iki takıma eşit verilmiş oran:) uzun yıllardır ilk kez böyle birşey görüyorum bir anadolu takımını karşısında favori değiliz hayırlısı bakalım

Umarım doğru sistem ve doğru oyuncuların yanında oynatılmayan süper stoperimiz Chedjou oynamaz

Beşiktaş maçındaki trajikomik hataları hafızamızdan silinmedi

Baya stresli ve zor bi mac olucak. Ustesinden geliriz insallah. 0-1 olsun bizim olsun.

Cys0fDTXEAAi7Mu.jpg

Muhtemelen maç anında GSC :red:

Kazanmak zorundayız,kazanmamız lazım başka yolu yok.

bu sabah 5 gibi dua edip istişareye yatacağım, maç sonucunu rüyamda görürüm diye tahmin ediyorum.

ama önce bol bol biraz tuzlu fıstık
bioshock remastered
black mirror
tekrar bioshock
hmm smirnoff

Besiktas macini rüyamda gördüm 2-1 diye ve mac 2-1 bitti. Juventus macini 1-0 olarak gördüm, 1-0 bitti.

Bu maci görmedim ama icimde haftalardir 1-1 lik skor var. Genelde rüyalarim pek tutmaz bu konuda.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Besiktas macini rüyamda gördüm 2-1 diye ve mac 2-1 bitti. Juventus macini 1-0 olarak gördüm, 1-0 bitti.

Bu maci görmedim ama icimde haftalardir 1-1 lik skor var. Genelde rüyalarim pek tutmaz bu konuda.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
uykunda bile futboldan ayrı kalamıyorsun helal olsun reis . gerçek bi futbol sevdalısısın :005:

Geri
Üst Alt