16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

İyi uykular tatlı rüyalar herhalde yasini koydu eren'in yanına forvete

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Bu maci alirsak Taraftar ve Takimda inanilmaz bir huzur baslar. Hele JOR icin herkesin güvenini kazanmak icin büyük bir firsat.

Tek Problemimiz Poldi ve Sinanin Sakat olmasi. Rakip böylece ofans hattimizi hemen biliyor

Bu maci alirsak Taraftar ve Takimda inanilmaz bir huzur baslar. Hele JOR icin herkesin güvenini kazanmak icin büyük bir firsat.

Tek Problemimiz Poldi ve Sinanin Sakat olmasi. Rakip böylece ofans hattimizi hemen biliyor

kazanma ihtimalimiz yok. berabere kalırsak sevinirim.

gençler bioshock'da son çeyreğe geldim ama pil bitti ben yatar , haydi yarın zaferle döneriz inşallah ottoboylardan.

kazanma ihtimalimiz yok. berabere kalırsak sevinirim.
Kanka pek takma.

Bence alacağız bu maçı. Sonra alayı titreye titreye ölecek korkudan zirveye dahil olduğumuz için.

Malum Galatasaray zirveye dahil oldu mu kimseye kupa mupa bırakmıyor, bundan her hafta hakemler tarafından kollanan şerefsizoğlu şerefsiz Beşiktaşlılar bile korkuyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kanka pek takma.

Bence alacağız bu maçı. Sonra alayı titreye titreye ölecek korkudan zirveye dahil olduğumuz için.

Malum Galatasaray zirveye dahil oldu mu kimseye kupa mupa bırakmıyor, bundan her hafta hakemler tarafından kollanan şerefsizoğlu şerefsiz Beşiktaşlılar bile korkuyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yedirmezler bize kank. Osmanlı goturecek gibi duruyor o yuzden berabere kalsak sevinecem dedim.

Umarım yanılırım da senin dedigin gibi olur.

Ooo cezam bitmiş. Dursun yüzünden yediğim ikinci cezaydı sanırım. Neyse maça dönücek olursak çok kritik dönemeç. Alırsak önümüz çok açık beraberlikte o kadar karamsar olmam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan neden Yasinden formayi alamiyor ? Bu cocukta azim falan kalmamis anlasilan hic bir sey yapmiyor. Timo Werner 20 yasinda Bundesligayi silip supuruyor biz hala 22 yasindaki Sinan'in patlamasini bekliyoruz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zenci familyası sürekli koşup baskı yapacakları icin bizimkilerde zahmet edip koşarlarsa savunmaya cekilmezlerse puan alırız anca özellikle wes yine sol bekte takılmasında

Volkan Kara çok dikkatimi çekiyor. Yorumlarına bakıyorum hiç Galatasaraylı gibi değil. Galatasaray 'ın hiç bir değerine, karakterine sahip çıkmıyor. Ne düşünüyor acaba bu maç için merak ettim. :) Ben böyle yazdım diye Galatasaray yenecek diye konuşur şimdi.

Ne diyon Zeki bey?

Goster bir tane Galatasaray'li olmadigimi dusunduren yorumumu?

Bizim defans bölgesinin kalitesi çok düşük. Birde takım olarak savunmayı düzgün yapamadığımız için iyi görüntü vermiyor ve puan olarak iyi olsakda umutsuzluğa kapılıyoruz.Bu kadroyla bu puanı toplamak tamamen büyük takım olmakla alakalı.

Orta saha üçlüsü jong-selçuk-sneijder belki isim olarak çok iyiler fakat şu dönem için kesinlikle yetersizler ve oynadığımız yetersiz oyunda katkıları çok fazla..üçüde çok durağan oynuyor ve topla ileriye dripling yapıp rakibin dengesini bozma falan hiç yok.O yüzden yan pas geriye pas yapmak zorunda kalıyorlar. fizik olarak çok yetersizler ve çok ağır kalıyorlar.

Bu maçta kontrollü oynamalı gerekirse topu osmanlıya vermeliyiz. Yoksa sürekli atak yapacağım derken, önde basacağım derken(bu baskıyıda amatör takım kıvamında yapıyoruz) çok rahat mağlubiyet alırız.

Ama ne şekilde olursa olsun kazanalımda devre arasına en az kayıpla gidelim. O zaman yapılacak 3,4 iyi takviyeyle daha umutlu hale gelebiliriz.

Ne diyon Zeki bey?

Goster bir tane Galatasaray'li olmadigimi dusunduren yorumumu?

Adamlarin 3. Yedegi kerim bizim takimda ilk 11 oynayacak seviyede

Bizim yonetimler utanmali su tablodan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sırf Galatasaray 'ı eleştirmek için yapılan saçma bir yorum. Size kalsa tüm futbolcularımız kötü. Hakaretler ettiğiniz Selçuk 'tan daha fazla asist var mı son 5 yılda? Söyle bakalım.

Deplasman golcüsü Armindo al maçı.

Riekerink ile bu sene hangi onemli maçı kazandık ki ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle hedef maclari genelde kaybettigimiz icin, yine fazla ümidim yok. Özellikle deplasmanda.

Galatasaray bu tip sert maclari kazanacak kadro karakterine sahip degil maalesef.

Osmanli 2-0 alir bu maci.

Osmanlispor mac plani belli...

Bilmemiz gereken su... Osmanlispor nasil oynuyor?
Osmanlispor Defansta kalip kontra ataklara cikan bir Takim. Özellikle Regattin, Webo, Delarge ve Bado Ndiaye bu Oyunu iyi yapiyor.
Rakip Takimda hatalari sürekli ariyorlar. Ki burada bizim Takimda hata yapan cok. Özellikle Yasin ve Sabriye baski görcez.

Top hep bizde kalmasi lazim. Bol Bol Pas izleriz. Dogru Taktik budur. Jor bunu isticekdir.
Zaten Osmanlispor Topla oynamak istemicekdir.
Topa Sahip kalmak isterse Osmanlispor kesin kazaniriz.
Oyunu yavas oynamiz lazim. Tempoyu yüksek tutarsak bence kaybederiz.
Yavas-Sabirli-Az Top kaybi ile oynamamz lazim.

Yasin, Sabri konsantre olursa, Top kayiplari az olursa büyük ihtimal kazaniriz.

Cok büyük bir moral kaynagi olur bu Galibiyet.

Devre Arasi 3-4 Transfer ile Sampiyonluga ulasiriz egerki yarin sacma bir PUAN kaybi olmassa.

Reis inan dediklerine hiç hiç katılmıyorum ve galiba Osmanlıspor'un maçlarını çoğu zaman canlı izlemiyorsun
Badou Ndiaye'ye olan hayranlığımdan deli gibi Osmanlıspor maçı izliyordum bu yıl kesinlikle öyle senin dediğin gibi çok kapanan defansa kalan bir takım filan değil Osmanlıspor
Evet Kontra-atak'larla gol arıyorlar sürekli şok pres yap topu ver ilerdeki Nigga'lar(Başta Badou&Delarge) atağı şekillendirsin şeklinde basit oynuyorlar ama kesinlikle öyle kapanan defansa bekleyen bir takım filan değil Osmanlıspor
Gayet açık hücum futbolu oynuyorlar sadece bizim gibi gereksiz yere topu oyalayıp oyunu soğutmuyorlar Jupp Heynckes'in Bayern'i tarzı topa az dokun olabildiğince en hızlı şekilde hiç durmadan rakip kaleye in bu adamların oyun anlayışı ilerde Badou&Delarge&Regattin filan formda olursa zaaten maçı koparıp götürüyorlar
Ha ama şuna katılıyorum kesinlikle oyunu çok çok soğutmamız lazım maçın temposunu yükseltirse Osmanlıspor ortasahası bizim ortasahaya tecavüz eder yol geçen hanı olur bizim ceza sahası yine oyunu soğutup Osmanlıspor'u olabildiğince kalemizden uzak tutmamız lazım

Birde Musa&Pinto'nun olmaması gerçekten çok çok işimize yarayacak

Geri
Üst Alt