Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maci alirsak Taraftar ve Takimda inanilmaz bir huzur baslar. Hele JOR icin herkesin güvenini kazanmak icin büyük bir firsat.
Tek Problemimiz Poldi ve Sinanin Sakat olmasi. Rakip böylece ofans hattimizi hemen biliyor
Kanka pek takma.kazanma ihtimalimiz yok. berabere kalırsak sevinirim.
Kanka pek takma.
Bence alacağız bu maçı. Sonra alayı titreye titreye ölecek korkudan zirveye dahil olduğumuz için.
Malum Galatasaray zirveye dahil oldu mu kimseye kupa mupa bırakmıyor, bundan her hafta hakemler tarafından kollanan şerefsizoğlu şerefsiz Beşiktaşlılar bile korkuyor.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Volkan Kara çok dikkatimi çekiyor. Yorumlarına bakıyorum hiç Galatasaraylı gibi değil. Galatasaray 'ın hiç bir değerine, karakterine sahip çıkmıyor. Ne düşünüyor acaba bu maç için merak ettim.Ben böyle yazdım diye Galatasaray yenecek diye konuşur şimdi.
Ne diyon Zeki bey?
Goster bir tane Galatasaray'li olmadigimi dusunduren yorumumu?
Adamlarin 3. Yedegi kerim bizim takimda ilk 11 oynayacak seviyede
Bizim yonetimler utanmali su tablodan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sana kafayi takmis ZekiNe diyon Zeki bey?
Riekerink ile bu sene hangi onemli maçı kazandık ki ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne diyon Zeki bey?
Osmanlispor mac plani belli...
Bilmemiz gereken su... Osmanlispor nasil oynuyor?
Osmanlispor Defansta kalip kontra ataklara cikan bir Takim. Özellikle Regattin, Webo, Delarge ve Bado Ndiaye bu Oyunu iyi yapiyor.
Rakip Takimda hatalari sürekli ariyorlar. Ki burada bizim Takimda hata yapan cok. Özellikle Yasin ve Sabriye baski görcez.
Top hep bizde kalmasi lazim. Bol Bol Pas izleriz. Dogru Taktik budur. Jor bunu isticekdir.
Zaten Osmanlispor Topla oynamak istemicekdir.
Topa Sahip kalmak isterse Osmanlispor kesin kazaniriz.
Oyunu yavas oynamiz lazim. Tempoyu yüksek tutarsak bence kaybederiz.
Yavas-Sabirli-Az Top kaybi ile oynamamz lazim.
Yasin, Sabri konsantre olursa, Top kayiplari az olursa büyük ihtimal kazaniriz.
Cok büyük bir moral kaynagi olur bu Galibiyet.
Devre Arasi 3-4 Transfer ile Sampiyonluga ulasiriz egerki yarin sacma bir PUAN kaybi olmassa.