16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Bir aptalık olmasa ceza sahasına bile giremez karabük çok kötü bir kadrosu var bu akşam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şikecilerin başakşehir ile maçı varken cücü denen mahlukatın bu maça verilmesi bile bunların ne kadar şerefsiz olduğunu gösterir.

Josue'yi oynatan hoca denen şahısı bu kulübün başında tutan yönetimi ayrı öpüyim

TapaTalK

Serefsizlik

Orda faulu yapan forvet oyuncusu adam penalti uydurdu golde kararsiz kaldigi icin

Cüneyt net golü verirken emin olamadığı için kendince günah çıkardı penaltı ile. Her şeyi berbat etti.

Ama biz de kötü oynuyoruz. Josue çok hata yapıyor. Kenarlardan da yeterince katkı alamadık. Burda takılmamalıyız.

Rahat olun. Garry ikinci yarı girer koyar.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözü önünde oluyor onun bunun çocuğu DOMALMIŞ izliyor, tam o sırada De Jong geçsene arkasına

Şerefsiz Güntekin ve Rıdvan gol nizami penaltıda leşh olduğu için şimdi konuşmayalım bunları diyorlar, Allah ıslah etsin sizi, ıslah etmiyorsa da cezanızı versin.

Bu Cüneytten daha yavsak bir hakem görmedim ben.

Mete falan bunun yaninda sütten cikmis ak kasik gibi.

Bu cüneyt kadar eyyamci baska biri yok. Pislik herif. Serefsiz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

CArole vitaminsizi adamı sırtında taşıyamadıgı icin penaltı calınmıstır

Cikin kazanin ulan su maci. Ikinci yariya josueyle baslarsan seninde abv rintintin.

gözünün önünde ve penaltı olmadığını göre göre eyyam için penaltı verdi

bu tüm medya bu adamı yalıyor süper hakem diye

beni çıldırtan şey bu

Dursun yeter artıkk nerde sende o yürek çıkıp konuşucaksın anca puro içmeye çalışırsın o koltuk sana büyük aslan!

Erman hoca , eyyamcı cücüyü bombalıyor

fedarasyon desteği ile avrupa da bir yerlere geliyor gibi laf çaktı

Pozisyonu izleyip, ikinci yarı bize attırmaya çalışır eyyamcı şerefsiz.

tapatalk

İşin gerçeği kötü oynuyoruz.
Bruma ve podolski çok kötüler, josue zaten ortada.
Eren ve garrynin oyuna girmesi şart.

podolski ve josue resmen eksik oynatiyorlar ama onlarin yerine girebilecek ornegin erende de is yok

penalti hatali fakat carole da aynen diger oyuncularimiz gibi bu tuzaklara dusuyor , bu kacinci bu tip karambol penaltisi , ched in elazig maci , erzincan deplasmani , son elazig maci podolski , bugun carole

resmen avantajli oldugu pozisyonu adamin tiyatro yapmasina izin verip bu hale getirdi ...

fakat yasin in golu disinda da etkisiziz yine , bruma top getiriyor , iceridekilerle hic senkronu yok

Bi fb derbisi kadar kazanmak istiyorum şu maçı. Çirkef şerefsizleri mutlaka yenmeliyiz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt