16/17 H:19 | Beşiktaş 5-1 Konyaspor | MS | 30 Ocak

sporx haberi, yani dogru olmayabilir

2c95f5ceea79fc1e4448e0a0cb2ba916.png
O zaman doğrudur zaten bu kadar büyük bir enayilik yapmaz heralde 8tas

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keçiören falan iyi yine sen bir de benim oturduğum yeri göreceksin. Abartmıyorum bak bir şeylere tutunmazsan yuvarlanır gidersin :D

Cocukken yaz sicaginda ekmek almaya yolluyorlardi, bakkaldan/marketten geri dönünce su gibi oluyordum yukari cikana kadar :D

Gökhan zaten yabancı sayılıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O adam çift pasaportludur İsviçre Milli Takımı'nda oynuyor olması bir şeyi değiştirmez. Yerli statüsünde oynar. Hatta biz de zamanında bu yabancı sınırlamasından dolayı az istemedik bu adamı çünkü yerli statüsünde oynayabiliyordu.

Aga Gökhan nasıl yerli allah aşkına çift pasaport olsa bile 1-2 sene oynaması gerekmiyor mu

Aras, Ermeni Milli Takımı'nı 2011'de seçmiş o niye yabancı sayılıyor?

şimdi soru şu bu aras kuraldan evvel transfer olduysa yabancı değil kuraldan sonraysa yabancı

Gökhan inlerin tc vatandaşı olması problem değil bildiğim kadarıyla. Problem isviçre milli takımında oynaması yeni kuraldan önce. Eren yeni kuraldan önce ligde oynadığı için türk , inler değil sanki.

yıllarca yerli kontenjanından türk takımları gökhanı almaya çalısıyorlardı yeni bi kural falan mı geldi bu muhabbet hortladı

ihtiyatlı bilgi vermiyorsunuz beyler inler net yabancıdır çift pasaport diye birşey geçerli değil milli takım baz alınıyor kural sonrası gelenler için.

32 yıllık İsviçreli'yi Türk yapmışlar başımıza vay be

Yanlış anons beyler , kuraldan önce vebya sonra milli forma giymesi mühim değilmiş
Önemli olan kuraldan sonra seçme imiş

2015/2016 sezonunda gelmedi mi İnler ben mi yanlış hatırlıyorum ?? 2015/2016 dan önce geldiyse Türk sayılır sonra ise yabancı.

Geri
Üst Alt