16/17 H:19 | Beşiktaş 5-1 Konyaspor | MS | 30 Ocak

Beşiktaş Arena'ya 5 puan farkıyla gelirse kötü olacak.

Bizim saldırmamız gerecek. Onlar da 1 puan alsa kafi rakiplerinden modunda olacak.

Saldırırken çok açık vereceğiz. Olası bir mağlubiyette 8 puan farkla şampiyonluğa elveda deriz :(

5'ten fazla gelmedikleri sürece şampiyonlukta hatırı sayılır bir iddiamız var.3 ve daha az olursa bu fark,süper olur.

dert ettiğiniz şeye bak kuralları yazan zaten şikecilerin kendisi burada beyin fırtınası yapıyorsunuz.bi hata varsa uydururlar kılıfına. daha çok ege can denen gizli bjklılara yönelin.
ağlak ağlak yazıp duruyor gunlerdır

Obaaaa en az 7 Türkiye A mili takımında oynama uygunluğu lazımmış 18 de , şuan ne aras nede gökhan inler Türk milli takımında oynayacak durumda değil !

Aynen öyle ne Aras ne Inler milli takımda oynayamaz net oğlu net kural hatası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5'ten fazla gelmedikleri sürece şampiyonlukta hatırı sayılır bir iddiamız var.3 ve daha az olursa bu fark,süper olur.

5 çok riskli.

Karabük için totemlere başlayalım. Karabük koşan bir ekip. Beşiktaş'ın oyun planını bozabilirler. Konyaspor çok durağan geldi bana bu maç.

Kuraldan önce gelip gelmemesi değil mevzu kuraldan önce milli takım tercihini yapmış olması. O yüzden muaf tutuluyor.

eren derdiyok türk statüsünde oynayabiliyor çünkü kuraldan evvel geldi kuraldan sonra gelseydi yerli olmayacaktı inler kuraldan sonra geldi yabancı sayılıyor ha kural şuysa eğer kural çıkdıktan sonra milli takım tercihini belirtenleri yabancı sayıyoruz diyorsa o zaman türk statüsünde oynar inler şimdi kurala bir daha bakalım erman abhi

Aynen öyle ne Aras ne Inler milli takımda oynayamaz net oğlu net kural hatası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arasin ztn vatandasligi olmayabilir o herif kafadan yabanci
gokhan da kuraldan once isvicreyi sectigi icin kuraldan muaf tutuluomus. anca kuraldan sonra baska ulkeyi secersen yabancisin (yani yaz 2015 transfer donemi itibariynen)

5 çok riskli.

Karabük için totemlere başlayalım. Karabük koşan bir ekip. Beşiktaş'ın oyun planını bozabilirler. Konyaspor çok durağan geldi bana bu maç.

Şöyle düşün,5 puanla gelseler yendiğimiz takdirde fark 2'ye düşecek.Kayıpsız gittiğimiz sürece ilk puan kayıplarında önlerindeyiz ikili averajla.Ancak 5'ten fazla olursa problem olabilir onda haklısın.Onun için derbiye kayıpsız gitmeliyiz.

ümitleri haftaya bırakıyoruz artık tudor reis greken imhayı yapacaktır

eren derdiyok türk statüsünde oynayabiliyor çünkü kuraldan evvel geldi kuraldan sonra gelseydi yerli olmayacaktı inler kuraldan sonra geldi yabancı sayılıyor ha kural şuysa eğer kural çıkdıktan sonra milli takım tercihini belirtenleri yabancı sayıyoruz diyorsa o zaman türk statüsünde oynar inler şimdi kurala bir daha bakalım erman abhi
Benim anladığım bu. Lakin Aras mevzusunu bilmiyorum. Türk pasaportu yok deniyor.

Aras'ın milli takımda oynama gibi bir durumu olamaz.Adamın zaten 2 pasaportu var Ermenistan ve Hollanda.Turkiye pasaportu bile yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt