16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

Orta sahada 1 tane daha yaratıcı oyuncu lazım , hep Snejder'e oynamak olmuyor , Lass gelirse takım daha iyi işler yapar

Snejder'i aşırı markaja alıyorlar takım bu fırsattan yararlanmalı

Chedjou bugün silkelenmiş,bu arada Sabri'nin sürekli orta yapması akhisarı yarısahaya hapsetmemizde etkili oldu,mesela isim değil bekler sürekli orta yapmalı

Riereking kanatları amc gibi kullanmaya çalışıyo çok iyi taktik böylece orta saha geçen haftaki gibi folloş durumda kalmıyo ama Yasin-Bruma o rol için uygun adamlar değil. Josue tarzı orta saha oynama meziyeti olan oyuncularla oynarsak bu taktiği daha etkili oluruz

Tolga ve Chedjou nun attigi paslar tam rakip takimin ölüm noktasina, defansin dengesini bozan paslar.
Kademesini geliştiren bir Denayer Chedjounun yanına
Diarra da Tolganın yanına gelse çok canlar yakarız özellikle bugün Podolski Yasinin yerine oynuyo olsaydı garanti golü vardı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca kes şu Selcuk'u artik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı sonunda topla buluşma sayıları:
Sneijder: 66
Tolga Ciğerci: 58
Carole: 46
Chedjou: 44
Hakan: 40

Bakın rakipler yarı sahadan çıkmadığı zaman, Chedjou çok iyi.İyi top kullanıyor, çok soğukkanlı.

Ama ani kontralarda falan ne yapacağını bilmiyor.

Son 2 yıl içerisindeki oynadığımız en iyi futbolu oynuyoruz desek sanırım abartmış olmayız. Ohh be abicim şöyle pas yapan, rakibe basan, alan bırakmayan ve pozisyonlar bulan bir takım izlemeyi özlemişim. Selçuk ve Yasin dışında herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor hatta sarbi reyiz bile fena oynamıyor :D

Sneijder'e gereksiz yerlerde denediği şutlardan dolayı ben de kızdım lakin bir taraftan da sevindim çünkü Sneijder'i uzun süredir bu kadar iştahlı görmemiştim. Devamlı bir şeyler yapmaya çalışıyor çabalıyor şut çekiyor pas veriyor mücadele ediyor. Leyla (Selçuk) gibi sahada gamsız bir şekilde gezinmiyor. Karabük maçındaki Sneijder'den rahatsız olmuştum lakin bu maç çok daha etkili oynuyor. Karabük maçından sonra Tolga'nın yanına Lass'ı koyabilirsek ve bunun yanında Sneijder'de üzerinde ölü toprağını atıp toparlanabilirse şampiyonluk yolunda ibreler bizim lehimize çok ciddi bir biçimde döner demiştim. Bu maçı Sneijder'in diriliş maçı olarak kabul ediyorum. Geriye kalan tek şey; Lass Diarra! Lakin o da olmayacak galiba :red:

Neyse sonuç olarak maç daha bitmedi. Umarım ikinci yarı bu laflarımı bana yedirmezler. Böylesi iyi oynadığımız bir maçta puan bırakmayı düşünmek dahi istemiyorum.

Şu Chedjou daki rahatlığı özgüveni ben daha hayatımda hiçbir futbolcuda görmedim her an hata yapabilecekmiş gibi geliyor bana

Şu forumun kalitesini düşüren 3-5 tane mal var bunları yıllardır bile bile niye barındıyorsunuz aklım almıyor adamlar ben malım diye bağırıyor resmen

Kesinlikle Selçuk yerine diarra gelmeli, Eren sakatlanmazsa bir nebze idare ederiz Oray'ı ama Selçuk ile olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan biz 4 milyon euro verip niye stoper aldik nerede bu adam.
Lan hep terimin isleri varya

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neremize girdiğini tahmin edersin herhalde şimdi ağzımızı bozmayalim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk mu iyiydi bu maç. Rakibin sol bek sağ bek bile bize daha faydalı oldu ilk yarı. He her akhisar maçı gibi bundada penaltıdan gol atabilir kaptan ona birşey diyemem onu bekliyor :)

Bu arada 2. gol gelene kadar bu avatarı aldım. 55'e kadar atarız bence..

Geri
Üst Alt