- 20 Haziran 2011
- 61.066
- 69.551
- 4.758
Olm yanlış yazmışım maç kayseride sanıyordum kuponu iptal ettirdim
X/2 veya 2/2 olur düz hesap isteyenler 2 oynasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm yanlış yazmışım maç kayseride sanıyordum kuponu iptal ettirdim
totem dimiOlm yanlış yazmışım maç kayseride sanıyordum kuponu iptal ettirdim
Normal sartlar altinda Kayserispor bizim icin bayramdir. Zor fikstür ise bu bayramdan sonra basliyor...
Rize Deplasman
Besiktas ev
Antalya Deplasman
Genclerbirligi ev
Trabzonspor Deplasman
Adanaspor ev
Basaksehir Deplasman
Fenerbahce ev
Bursa Deplasman
Son 5 haftaya iddiali girebilmek adina, bu fikstürden cikabilmemiz gerekiyor. Bu serüveni 5 galibiyet, 3 maglubiyet ve 1 beraberlik ile bitirdik ilk yari, ve bir nevi sallanmaya orada basladik. Bu sefer daha iyi yapmamiz gerekiyor. Büyük derbiler iceride olsa da, Rize ve Bursa gibi takimlar nedense deplasmanda bize ters geliyor. Bir Lokum Adana var burada, yada kebab mi desem ?
Aslında içerdeki maçlar kolay gibi gözüküyor deplasmanlar şampiyonu belirler karabükten galibiyet alsaydık şu an kayseri maçında kazandığımız an lider olacaktık beşiktaşı yenip 4 puan olabilirdi ama 2 takımda kaybetti mesela Antalyaspor, Trabzonspor, Bursaspor, Başakşehir ve içerde Fenerbahçe bu maçlar şampiyonu belirler bu maçlar dışında puan kayıpların da şampiyonluktan balyozla darbe yemiş gibi olur kaybeden takım![]()
Bunda da pek emin olmamak lazim. Özellik ile derbilder, evde olsa dahi zor maclar. Kaybetmesekde, beraberlik sansi az degil rakibin. Ki bu beraberlik, ile galibiyet arasinda yatabilir sampiyonluk. Bu fikstürde 8´de, 8 yapsak keske. Ama korkarim 3-4 puan kaybi yasayacagiz.
Normal sartlar altinda Kayserispor bizim icin bayramdir. Zor fikstür ise bu bayramdan sonra basliyor...
Rize Deplasman
Besiktas ev
Antalya Deplasman
Genclerbirligi ev
Trabzonspor Deplasman
Adanaspor ev
Basaksehir Deplasman
Fenerbahce ev
Bursa Deplasman
Son 5 haftaya iddiali girebilmek adina, bu fikstürden cikabilmemiz gerekiyor. Bu serüveni 5 galibiyet, 3 maglubiyet ve 1 beraberlik ile bitirdik ilk yari, ve bir nevi sallanmaya orada basladik. Bu sefer daha iyi yapmamiz gerekiyor. Büyük derbiler iceride olsa da, Rize ve Bursa gibi takimlar nedense deplasmanda bize ters geliyor. Bir Lokum Adana var burada, yada kebab mi desem ?
SON DAKİKA-Eren yarın yok..
Hafta başından bu yana kas ağrıları nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Eren Derdiyok, Kayserispor maçında yok...
Riekerink-Sağlık Kurulu, akşam Eren'in son durumunu görüşecek
Ancak Riekerink,hafta boyunca antrenmana çıkmayan Eren'i riske atmak istemiyor
Ali Naci Küçük
Kayseri Maçı İçin An İtibariyle Satılan Bilet Sayısı 22.540 (17.000 Kombine Hariç)
Bein Sport
Muslera
Cavanda Chedjou Hakan/Koray Linnes
Bruma Jong Tolga Rodrigues
Yasin Podolski