16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

16711745_1823224691264521_3031716326767048984_n.webp

tek çare ünal aysal beyler artık devrim zamanı geldi bu dursunu ancak taraftar indirebilir ordan yoksa bu yüzsüz istifa etmez. ama satılık ultralar yatıştalar herhalde iyi yemleniyorlar

Biz burada Fener bizim önümüzde bitirir ligi derken benle taşak geciyordu bazıları. Fenerin defans hattı bizimkini top diye oynar. Yine iddia ediyorum bu sene Fener ligi bizim üzerimizde bitirecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yan toptan yediği kafa golü yok sanırım fenerin?
Tinercilerinde yoktu ilk defa karabükten yediler bu hafta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluğu bu maçla kaçırdığımızı zannedenler yanılıyor.Sampiyonluk için en ufak bir ihtimal bile yoktu bizim için.Sezon başından beri toplasan en fazla 2-3 maç iyi oynamışızdır.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şişt şişt ünsal vardar nerdesin. Utanmadan Galatasaraylıyım diye dolanıyorsun ortalıkda.

Galatasaray klübü öyle kötü yönetiliyor ki her hangi bir amatör takım taraftarı olsa o stadı yıkmıştı.

Bakın bu beceriksizlik öyle geçiştirilecek bir durum değil. Şu klübün başında fenerli olsa bu kadar hata yapmaz.

Kendi kendime ben Tututuğum takımı çok mu büyütüyorum diye söyleniyorum. Bu yönetim, bu topçular diğer iki istanbul takımında olsun, bu hatalar onlarda yapılsın yer yerinden oynar.
Demekki biz yatalım kalkalım o 2000 senesindeki kadroya dua edelim. oradaki devrim olmasa biz bu yönetimler ve taraftarla bjknin bile arkasında kalırdık.

O kadar küfür ettim bana ceza verilmemiş.

Bu klübü bu kadar kötü yönetip ortalıkda dolanan şerefsizlere tepki koymayanların Allah cezasını versin.Şu klüp her hafta hakemler tarafından kadledilirken sesini çıkarmayan adam en adi orospu çocuğudur.

Verin artık cezayıda kurtulayım.

Sampiyonlugu unutalim artik. Bunlardan nasil kurtulacagiz?

Allahim yarrabim hala bu macla sampiyonluktan koptuk diyenler. Ulan ne sampiyonlugu kafaniz basmiyor mu??? Bu takim bu sene hic bir hafta sampiyonluga oynamadi. Belki 1. hafta, o da herkes yarisa 0 puanla basladigi icin. Kepaze takim, rezalet herifler, caplarina tükürüp .surayim. Rezil kere rezilsiniz capsizlar ordusu. Orrrrrrrtam cocuklari.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

eğer bjkye yenilir şampiyonluk yarışından koparsak ilk 5 bile tehlikeye girer. motivasyon bittimi gelen geçene yeniliriz

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya şu maç moralimi bozdu ama sinirlenmedi. ne zaman ki ana akım medyadaki bit yavrusu yorumcuları dinledim çıldırdım. olabilir. ne yani bir maç kaybettik. 4 de yemedik

Bundan sonra kimse burada polyanlacılıkta oynamasın.Kargalar şampiyon olmuştur.Artık tek amacımız bu Dursun şerefsizinin istifasını sağlamaktır.Jor bi kukla zaten.Esas önemli olan baştaki şerefsizi göndermek.

Kontratak bile yapamayan, forvetinde Umut Bulut oynayan takımın 88 dakika kalesine gidemeden maç kaybettik, şu rezilliği kabullenmek o kadar zor ki. Hele hele sezonun belki de en önemli haftasında kendi evimizde yaptık bunu.

Geri
Üst Alt