- 20 Haziran 2011
- 57.700
- 63.053
- 4.533
1.50 iddaanin tuzak oranidir ama gazla aliriz benceİddaa oranları:
Rize:4.30
Beraberlik:3.30
Galatasaray:1.50
Bana çok düşük geldi bizim oran.Oranlara bakarsak Rize kaybetmez gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.50 iddaanin tuzak oranidir ama gazla aliriz benceİddaa oranları:
Oha bu ne.İddaa oranları:
lütfen semihin ve hakanın yanına bizden birer oyuncu daha dikilsin onlar izlerken kafa topuna çıkarlarAlan savunmasi degil de birebir savunma yapilmasi gerektigini ben de düsünüyorum, cünkü bizim stoperler gerizekali bunu beceremiyor. Her adamin basina bir adam dikeceksin yanindan ayrilmayacak adamini savunacak, eh bunu da becerebilirler artik herhalde.
Alan savunmasinda bizimkiler ah baskasi topu cikarir herhalde diye bekliyor. Eskiden Melo veya Drogba/Burak cok top cikariyordu, bilhassa da Melo. O varken de yan top sorunumuz vardi ama onun sayesinde bu kadar belli olmuyordu eh Chedjou da biraz fena degil bu konuda o da cikariyordu ama genel anlamda Balta da Chedjou da Semih de yan top özürlüsü.
Bak Chedjou rakip ceza sahasinda topu karsilama ve tehlike yaratma konusunda daha iyi. Ha bizim ceza sahamizda bizim icin tehlike yaratiyor ama o ayri konuUzun lafin kisasi bu gerizekali stoperlerle oynadigimiz müddet alan savunmasi yapamayiz. Dikeceksin tek tek adamlarin basina, her oyuncu bir oyuncuyu takip edecek baska türlü zor bizimkiler beceremez.
konyaOha bu ne.
Yıllardır kazandığımız Konya deplasmanında bile oran 2,30 mu neydi burada geçenki maçta.
Rize de ise tam tersi kaç zamandır kazanmıyoruz.
Sabriyi görünce kadronun bir anlamı kalmadı
Tudor'un aslanlarına yakışmayacak bir skorRize:1
Galatasaray:1
Skor alalım ?
TapaTalK
Rize:1
Galatasaray:1
Objektif 1 Cimbomlu olmak suç mu !!!!Kes la.Sezon başından beri nah şampiyon oluruz,olamayız ühühühü şampiyon beceke derken iyi di mi.
Objektif 1 Cimbomlu olmak suç mu !!!!
Seninki objektiflik de bizimki ne?