16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

İddaa oranları:

Rize:4.30
Beraberlik:3.30
Galatasaray:1.50

Bana çok düşük geldi bizim oran.Oranlara bakarsak Rize kaybetmez gibi duruyor.
Oha bu ne.

Yıllardır kazandığımız Konya deplasmanında bile oran 2,30 mu neydi burada geçenki maçta.

Rize de ise tam tersi kaç zamandır kazanmıyoruz.

Alan savunmasi degil de birebir savunma yapilmasi gerektigini ben de düsünüyorum, cünkü bizim stoperler gerizekali bunu beceremiyor. Her adamin basina bir adam dikeceksin yanindan ayrilmayacak adamini savunacak, eh bunu da becerebilirler artik herhalde.

Alan savunmasinda bizimkiler ah baskasi topu cikarir herhalde diye bekliyor. Eskiden Melo veya Drogba/Burak cok top cikariyordu, bilhassa da Melo. O varken de yan top sorunumuz vardi ama onun sayesinde bu kadar belli olmuyordu eh Chedjou da biraz fena degil bu konuda o da cikariyordu ama genel anlamda Balta da Chedjou da Semih de yan top özürlüsü.

Bak Chedjou rakip ceza sahasinda topu karsilama ve tehlike yaratma konusunda daha iyi. Ha bizim ceza sahamizda bizim icin tehlike yaratiyor ama o ayri konu :D Uzun lafin kisasi bu gerizekali stoperlerle oynadigimiz müddet alan savunmasi yapamayiz. Dikeceksin tek tek adamlarin basina, her oyuncu bir oyuncuyu takip edecek baska türlü zor bizimkiler beceremez.
lütfen semihin ve hakanın yanına bizden birer oyuncu daha dikilsin onlar izlerken kafa topuna çıkarlar

Kweuke'nin yokluğu bizim defans için büyük şans.Tuzinski'den de kafa golü yemeyelim bir zahmet.

Rize:1
Galatasaray:1

5b0bbaf6be380e273559f56f0e1f23d4.png

Hocanın takımı gelmeden önce ne kadar çalıştığını gösterecek olan maç. Tudor Galatasaray'ı daha önce çok izlemiştir özellikle bizimle oynayacağı maç öncesinde zayıf yanlarımıza iyi çalışmıştı, bakalım bu zayıflıkları içeriden de tespit edip çözebilecek mi...

Benim için hocalık turnusolü bu maça Sabri, Selçuk ikilisini kenara alarak başlamasıdır. Hadi Selçuk'u isminden dolayı oynatsa bile Sabri ile başlar ve ısrarla maç sonuna kadar Sabri'yi değiştirmezse büyük rezillik olur.
Hocadan çıkarmasını içten içe beklediğim kadro:

Eren
Bruma-Sneijder-Yasin
Tolga-Josue
Carole-Ahmet-Chedjou-Linnes
Muslera

Ancak gelir gelmez bunu çıkaramayacacağı aşikar olduğundan çıkarırsa mutlu olacağım kadro:

Eren
Bruma-Sneijder-Yasin
Selçuk-Tolga
Carole-Ahmet-Semih-Linnes
Muslera

Kweuke cezalimi

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt