Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Td gondererek bu isin cozulmeyecegini bir idrak etsek.
Dursun denen capsiz habire TD kovup zaman kazaniyor. Kendi capsizligi degil de TD capsizligi gibi gosteriyor.
Dursun ve leventi yollamazsak biz sampiyonlugu ruyamizda goruruz.
O zaman devre olmadan 2'yi atcaksin arif kardes. Lami cimi yok.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bütün herkes ağız birliği etmişcesine tudora sallıyo medyada, ama yönetim hakkında en ufak eleştiri yok. Ünal aysal zamanında bir asmadıkları kalıyodu. çünkü mevcut yönetim işlerine geliyo ama tehlikeli bir durum gördülermi hep birlikte üstüne gidip karalamaya başlıyolar örnek tudor. Burda bazı kişilerde bu medyanın algı operasyonlarına çanak tutuyo malesef.
bu kadroyla conte gelsin birsey degismez !
cok kalitesiz kadromuz var bunu kabul etmek lazim
heleki savunma bölgesinde.
forvet desen hic yok podolski daha fazla 10 no gibi taha orta sahaya kadar geliyor.
Tudor'un maça etki eden hatası yok, önce bunu görün. Öncelikle 2. golümüzü göz göre göre elimizden alan yan hakem var. Sabri'nin yetersizliği, De Jong'un yetersizliği, Tolga'nın sakatlıktan mallaşarak dönmesi gibi etkenler var. Bunun haricinde Tudor'un oyunu tutup kontraya çıkma fikrini tek başlarına bitiren Podolski ve Yasin var. Bu takımı adam etmek zor ama Tudor'un futbol felsefesini beğendim, doğru bir ekiple iyi işler yapabilir. Bruma ile arasını düzeltip, Sabri'ye acilen alternatif üretmesi gerekli, Carole iyileşirse Linnes orada güzel işler çıkarabilir. Santrafor eksiğimiz aşikar. Hocanın oyuna müdahale edebilmesi falan gayet iyi, oyunu iyi okuyor ama elindeki kadroyu hiç tanımamış, umarım tanır ve kendi istekleri doğrultusunda değiştirir.
Peki bunu Riekerink varken neden kabul etmedik?? Bu kadrodan cacik olmaz kim gelirse gelsin.