16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Bruma olsaydı yenerdik gibi ihtimaller üzerinden konuşmamak lazım, bu maç kazanılabilirdi.

Tudor'un maça etki eden hatası yok, önce bunu görün. Öncelikle 2. golümüzü göz göre göre elimizden alan yan hakem var. Sabri'nin yetersizliği, De Jong'un yetersizliği, Tolga'nın sakatlıktan mallaşarak dönmesi gibi etkenler var. Bunun haricinde Tudor'un oyunu tutup kontraya çıkma fikrini tek başlarına bitiren Podolski ve Yasin var. Bu takımı adam etmek zor ama Tudor'un futbol felsefesini beğendim, doğru bir ekiple iyi işler yapabilir. Bruma ile arasını düzeltip, Sabri'ye acilen alternatif üretmesi gerekli, Carole iyileşirse Linnes orada güzel işler çıkarabilir. Santrafor eksiğimiz aşikar. Hocanın oyuna müdahale edebilmesi falan gayet iyi, oyunu iyi okuyor ama elindeki kadroyu hiç tanımamış, umarım tanır ve kendi istekleri doğrultusunda değiştirir.

Td gondererek bu isin cozulmeyecegini bir idrak etsek.

Dursun denen capsiz habire TD kovup zaman kazaniyor. Kendi capsizligi degil de TD capsizligi gibi gosteriyor.

Dursun ve leventi yollamazsak biz sampiyonlugu ruyamizda goruruz.

2018 deki kongrede aday cikarsa secilemez bir daha . Cikmazsa haliyle devam eder kendi istedigi surece

Pek baskan olma heveslisi kimse cikmiyor artik

Bütün herkes ağız birliği etmişcesine tudora sallıyo medyada, ama yönetim hakkında en ufak eleştiri yok. Ünal aysal zamanında bir asmadıkları kalıyodu. çünkü mevcut yönetim işlerine geliyo ama tehlikeli bir durum gördülermi hep birlikte üstüne gidip karalamaya başlıyolar örnek tudor. Burda bazı kişilerde bu medyanın algı operasyonlarına çanak tutuyo malesef.

bu kadroyla conte gelsin birsey degismez !
cok kalitesiz kadromuz var bunu kabul etmek lazim
heleki savunma bölgesinde.
forvet desen hic yok podolski daha fazla 10 no gibi taha orta sahaya kadar geliyor.

Son düzenleme:
Bütün herkes ağız birliği etmişcesine tudora sallıyo medyada, ama yönetim hakkında en ufak eleştiri yok. Ünal aysal zamanında bir asmadıkları kalıyodu. çünkü mevcut yönetim işlerine geliyo ama tehlikeli bir durum gördülermi hep birlikte üstüne gidip karalamaya başlıyolar örnek tudor. Burda bazı kişilerde bu medyanın algı operasyonlarına çanak tutuyo malesef.

bruma oynasa hic bir halt degismez.
en fazla yine bir gol atardik sonra takimin kondisyon eksikliginden yine geri yaslanirdik.
birde sunu ögrenemediler her mac öne geciroyurz hemen hemen her mac ama 2 ci golü yeterli sekilde istemiyoruz.
bu cok büyük bir yanlis en önce bunu calismalilar.
1 golü atiktan sonra mac bitmiyor bunu ögrenemediler.

Son düzenleme:
Josue oyundan düşmüştü biraz alınması olağan bir hareketti alınmayadabilirdi katkı sağlardı ama alındığı takdirde Tolga'nın alınması bize göre hata tabi. Hoca daha tam olarak kimin ne b.k olduğunu bilmiyor o yüzden kağıt üstünde ortasaha yazdığı için almış heralde Tolga'yı. Sinan'ı alıp 4-4-2 ye dönseydi belki daha farklı olurdu.
Frikiği Tudor yedirmediği için, Tolga'nın girdikten sonra, Yasin'in ise 2. yarı yaptığı aptallıkların sebebi kesinlikle TD falan değil

juventusun stoperi tudor,galatasaray sana teknik direktör olarak 3 gömlek ağır gelir !
hamza,rienkerik ve tudor
seçimlere bak

kontra oynamayi beceremiyoruz veya oyuncularimiz yok bunu yapmak icin.
hele o yasine kac defa geldi top birkere akillica is yapamadi.
simdi 1 0 öndesin rakip defansi acmis ama akilli hizli adamlarla top alip cikamiyorsun.
bu brumada oynasa aynisi degisen birsey yok.
en fazla bunu calismalilar.

Aga adamın geleli 3 gün olmuş elinde ki kadro bu ne yapabilir? 1-2 ufak hatası var ama golün sayılmaması, yenilen frikik, leşlerin hatalarının sebebi bu adam mı? Hemen asıp kesiyoruz günü kurtarmayı denerken kulübün geleceğinede zarar veriyoruz böylelikle. Aynı şeyler Mancini'ye falanda yapıldı az zaman vermek lazım. BJK'ye yenilirsek konuşulur herşey

bu kadroyla conte gelsin birsey degismez !
cok kalitesiz kadromuz var bunu kabul etmek lazim
heleki savunma bölgesinde.
forvet desen hic yok podolski daha fazla 10 no gibi taha orta sahaya kadar geliyor.

Peki bunu Riekerink varken neden kabul etmedik?? Bu kadrodan cacik olmaz kim gelirse gelsin.

Tudor'un maça etki eden hatası yok, önce bunu görün. Öncelikle 2. golümüzü göz göre göre elimizden alan yan hakem var. Sabri'nin yetersizliği, De Jong'un yetersizliği, Tolga'nın sakatlıktan mallaşarak dönmesi gibi etkenler var. Bunun haricinde Tudor'un oyunu tutup kontraya çıkma fikrini tek başlarına bitiren Podolski ve Yasin var. Bu takımı adam etmek zor ama Tudor'un futbol felsefesini beğendim, doğru bir ekiple iyi işler yapabilir. Bruma ile arasını düzeltip, Sabri'ye acilen alternatif üretmesi gerekli, Carole iyileşirse Linnes orada güzel işler çıkarabilir. Santrafor eksiğimiz aşikar. Hocanın oyuna müdahale edebilmesi falan gayet iyi, oyunu iyi okuyor ama elindeki kadroyu hiç tanımamış, umarım tanır ve kendi istekleri doğrultusunda değiştirir.

Bence hatalari var. Yasin yeteneksizine 90 dk dayanmasi. Takimin o dakikaya kadar en iyi oyuncusu Linnesi cikarip Semoh kazmasini sol beke koymasi. Eli ayagi duzgun tek oyuncu Josueyi cikarip Tolga kazmasini oyuna almasi . Ama bunlar disinda hatasi yok. Bunlar disinda gayet iyiydi masallahi var. Ozellikle kenarda hirsli falan iyi yani

Igor Tudor: "Futbolcularıma bir şey söyleyemem çünkü bugün fedakarlık yaptılar ve ellerinden geleni yapmaya çalıştılar."

Igor Tudor: "Bugün oyuncularımın gösterdiği mentaliteden mutluyum. Geldiğimden beri savunma çalışmıştık. Bugün iyi savunma yaptılar."

hmmm

Peki bunu Riekerink varken neden kabul etmedik?? Bu kadrodan cacik olmaz kim gelirse gelsin.

valla ben söylüyordum aynisini.
tudor icinde olumlu veya olmusuz konusmadim.
belki ilk yari biraz daha istekliydi takim ama dedigim gibi okadar eksik varki hele ki stoper pozisyonunda
birde forvet yok hizli bosa kacip gol atacak, podolski daha vazla duran bir oyuncu 10 no gibi geri geliyor pas dagitiyor.
yani kim gelirse gelsin degisen birsey olmaz, degismesi icin sezon basinda o gecen sene rezilleri oynayan savunmayi full degismeleri lazimdi.
yine hemen hemen ayni savunma oynuyor ne dedisebilirki ozaman ?

Başta forum trolü Hayri Cund olmak üzere tüm rüzgarcı taraftara lanet olsun. En büyük sorun teknik direktördü alın size teknik direktör.

Geri
Üst Alt