16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Besiktaslilar tasak geciyor Galatasaray deplasmani mi yoksa alanyaspor deplasmani mi diye
Ondan ataklari yok ,sende iki gunde ayni futbolcularla nasil bir değişiklik bekliyorsun enteresan malzeme bu kardesim,ayrica koymusum besiktaslilara da

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yillardim mac izlerim bu kadar boktan derbi gormedim. Maca beraberlik icin cikmisiz o kesin. Igreniyorum kargalar karsisinda boyle pisirik oyuna. BAM BAM BAM aga. Yenemiyorsan da yenemezsin ama ezik oynamazsin.

Böyle futbol olmaz olsun!

395682_od154.jpg

nedir bu arkadaşım?

Podolski mc mi oynuyor çözemedim ben.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

adamlar 7 puan önde.fazla risk almıyorlar. bencede çok normal.Ama şu an bizim oynadığımız sistem tam bir kepazelik.Ve şu oyunu oynatan adama hayran olanlar var.Şu oyunu yerli bir teknik adam oynatsa şimdi neler söyleniyordu tahmin bile edemiyorum.

Konusmak kolay anasini satayim. Sen ne yapardin? Takimini ileriye yollayip kontradan 2 gol mu yerdin?

Oyle hucum yapmak icin hareketli ve kondisyonu cok iyi bir takim lazim. Senijder , Poldi , Selcuk ve DeJong'un basina FT'yi getir yinede hucum edemez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poldi ve De Jong ilk yarı berbattı hoca Tolga ile Eren'i alsa bari

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sadece Tudor'a sempati duyuyorsunuz diye ilk yarıdaki oyunu beğendik demeyin Allah aşkına. Deplasmanda bile daha iyiydik.

Ciddi sıkıntılar var. Haberiniz var mı bilmiyorum ama beraberlik BJK'ye yarıyor.

Ondan ataklari yok ,sende iki gunde ayni futbolcularla nasil bir değişiklik bekliyorsun enteresan malzeme bu kardesim,ayrica koymusum besiktaslilara da

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arenada 50000 kisi onunde Galatasarayimin kac sutu var Sarp Bey soylermisiniz?? Real Madrid mi bu Besiktas??? Yani besiktasin atagi yoksa sevinelim mi napalim???

Önde çoğalamıyoruz bu yüzden gol atamadık

Heyya heyya heyya

Bu tarz bir oyunun bizde meyve verebilmesi icin, ileri uctu free gibi oynatilan üclü calim, atletizim, cabukluk, hareketlik ve oyun zekasi konusunda iyi seviyede oyuncular olmasi lazim. Bu bizim kadroda tutmaz. Tesadüfen ya yener, ya kaybederiz, hakki ise beraberedir macin.

Cok korkak oynuyor 1-0 dan sonra aykut Kocaman bile böyle korkak oynamıyordu.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Hayatımda izlediğim en sıkıcı derbilerden biri olabilir. Takım defansımız biraz olsun toparlandı lakin bu sefer de hücum edemiyoruz pozisyona giremiyoruz ve bizim bu maçı kazanmamız lazım :red: Nasıl olacak bilmiyorum. 2 sene önceki fb derbisinde de bir şey oynamamıştık ama Sneijder'in uzaktan iki füzesi ile kazanmıştık. Şu an ancak benzer bir senaryo ile kazanabiliriz gibi duruyor lakin Sneijder şut bile çekmiyor. Nedenini anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.

Podolski, Bruma ve Sneijder üçlüsü beklentilerin çok altında kaldı. Kendisine hiç paye vermediğim aptal Yasin bir şeyler yapmaya çalışıyor sadece. Hatta ilk yarının en iyisi olabilir. Hücum oyuncuları arasında en iyi oynayanı Yasin olan takım biraz zor gol atar.

Velhasım kelam Tudor Bey ikinci yarıya en az 2 değişiklik ile başlamalı diye düşünüyorum. Ha oyuna kimi alacaksın o ayrı konu tabi :red:

Net olarak daha iyiyiz beşşeklerdenn resmen 1 puan almaya gelmişler götlerinden korkar haldeler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Poldi rezil oynadi. Yerine Eren girmeli.

Ilk yarida tek olumlu sey pozisyon vermememiz.

Bos bos konusmayin beyler net penaltimizi vermedi serefsiz

Ayrica bjk dan daha iyiyiz yasin'in veya carole'un pozisyon gol olsa bambaska Mac izlerdik

Burada yazılan kadar kötü olduğumuzu düşünmüyorum.Tudor'un kafasında tek golle kazanmak var en başından beri.Bir şekilde gol bulmamız lazım.Bunun için Eren girmeli,Podolski'nin ben gol bulabileceğini pek sanmıyorum bu maçta.Eren'e sağlı sollu ortalarla belki attırabiliriz.

poldi orta sahaya gelip pas istatistiği kasmaktan ilerde yok

Verdiği paslar ona pası veren adama geri atmak yada rakibe vermek

Geri
Üst Alt