16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

gokhan 2 defa adriano 1 defa çıktı ileriye, defans önünde atiba 5 kişi çakılı oynuyor zaten ne bekliyorsunuz İÇLERİNDEN GEÇMEYİ Mİ?

Bruma ve Yasin. Bunlar hep patlamalı koşularla bu mesafeyi yapıyor. ikinci yarı çabuk yorulabilirler.

Burada yazılan kadar kötü olduğumuzu düşünmüyorum.Tudor'un kafasında tek golle kazanmak var en başından beri.Bir şekilde gol bulmamız lazım.Bunun için Eren girmeli,Podolski'nin ben gol bulabileceğini pek sanmıyorum bu maçta.Eren'e sağlı sollu ortalarla belki attırabiliriz.

1-2 tane iyi pozisyon bulduk Yasin ve carole atamadi bu tarz maclarda buldugun zaman atacaksin

Ayrica verilmeyen bir penaltimiz var,talisca'nin kirmizi var.

takım savunmada iyi hücumda kötü, atağa kalabalık çıkamıyoruz. ikinci devre hücumda çoğalmamız lazım ama bu seferde savunmada açık verecez muhtemelen.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş için beraberlik iyi sonuç bizim için havlu atmak gibi bir şey.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Cumhur Önder Arslan‏@ArslanCumhur
Galatasaray - Beşiktaş derbisindeki seyirci sayısı: 38.368

Bu kepaze oyunu ben beğenmedim umarım 2.yari bir şeyler oynarız

Galatasaray - Beşiktaş derbisindeki seyirci sayısı: 38.368

Ben beğendim oyunun hiç değilse bir mantalitesi var okey de ortasahalar odun gibi forvet yok zaten bu yüzden ofans olarak nal topluyoruz.

Ya Volkan bu Besiktasta hicbir bok yok kardesim. Ne kontradan golunden bahsediyorsun. Normal bildigimiz oyunu oynasak cakariz bunlara. Ne buyuttunuz bu Besiktasi yahu

Sen defansif oynadigin icin bisluk bulamiyorlar. Ver bakalim biraz bosluk bu bjkye bak noluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu ne alakasi var iki yildir rezil oynuyoruz zaten simdi mi goze carpti? Ben begendim mi demisim ama besiktasta rezildi ilk yari onlar donsun kiclarina bakip gulsunler Allahin soparlari,sadece takim defansimizi begendim ilk yari belli ki bu takim oyunu iki yonlu oynayacak kapasitede degil henuz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 tane stoper 2 tane de on libero ile 11 kisi topun arkasinda bir zahmet pozisyon vermeyelim zaten. Besiktasi yenebiliriz. Hicbir sey yok Besiktasta. Biz boyle sacma sapan sitemden vazgecip iyi kotu bildigimiz oyuna donmemiz lazim

1-2 tane iyi pozisyon bulduk Yasin ve carole atamadi bu tarz maclarda buldugun zaman atacaksin

1-2 pozisyon daha bulabileceğimizi düşünüyorum 2. yarı.Hakemin yaptığı net itlik onda herkes hemfikir zaten.

Şu maçı bir şekilde alalım da elimizde bir hedefimiz olsun bu sezon için.

Carole nasi atsın la ordan zor yetişti zaten topa. İçeri koşu yapmayan bruma ve kadrajda dahi bulunmayan podolski hatalı.

tapatalk

Geri
Üst Alt