Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
gokhan 2 defa adriano 1 defa çıktı ileriye, defans önünde atiba 5 kişi çakılı oynuyor zaten ne bekliyorsunuz İÇLERİNDEN GEÇMEYİ Mİ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşi şansa degil hakemlere bırakır onlar r'daş
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada yazılan kadar kötü olduğumuzu düşünmüyorum.Tudor'un kafasında tek golle kazanmak var en başından beri.Bir şekilde gol bulmamız lazım.Bunun için Eren girmeli,Podolski'nin ben gol bulabileceğini pek sanmıyorum bu maçta.Eren'e sağlı sollu ortalarla belki attırabiliriz.
De jong-Josue degisikligiyle daha one oynariz.Su macta risk almayacaksak hangi macta alacagiz?
Ya Volkan bu Besiktasta hicbir bok yok kardesim. Ne kontradan golunden bahsediyorsun. Normal bildigimiz oyunu oynasak cakariz bunlara. Ne buyuttunuz bu Besiktasi yahu
Yahu ne alakasi var iki yildir rezil oynuyoruz zaten simdi mi goze carpti? Ben begendim mi demisim ama besiktasta rezildi ilk yari onlar donsun kiclarina bakip gulsunler Allahin soparlari,sadece takim defansimizi begendim ilk yari belli ki bu takim oyunu iki yonlu oynayacak kapasitede degil henuz
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1-2 tane iyi pozisyon bulduk Yasin ve carole atamadi bu tarz maclarda buldugun zaman atacaksin
Ayrica verilmeyen bir penaltimiz var,talisca'nin kirmizi var.
Carole nasi atsın la ordan zor yetişti zaten topa. İçeri koşu yapmayan bruma ve kadrajda dahi bulunmayan podolski hatalı.1-2 tane iyi pozisyon bulduk Yasin ve carole atamadi bu tarz maclarda buldugun zaman atacaksin
Ayrica verilmeyen bir penaltimiz var,talisca'nin kirmizi var.