16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Ya Volkan bu Besiktasta hicbir bok yok kardesim. Ne kontradan golunden bahsediyorsun. Normal bildigimiz oyunu oynasak cakariz bunlara. Ne buyuttunuz bu Besiktasi yahu

Ulan Tudor madem otorite sağlamak istiyorsun Leşçuk'u kadro dışı bıraksana. Linnes'in ne suçu vardı?

önde çoğalsak arkada çoğalamıcaz bu sefer

çünkü kondisyon yok

biraz böyle rölantide gider beleşe gol atmayı beklicez

dk. 70 hala 0-0 devam ederse risk alacağız ama işimiz çok zor

8tas ligde en cok golu 45-60 dk arası yemiş (7gol) ilk 15 dakika baskılı baslarsak atabiliriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En az 4 oyuncu degismesi lagzim

Poldi - Eren
Semih - Ahmet C
H. Balta - Garry
Selcuk/de Jong - Josue

Carole defans 3 luye cekilmeli
Garry sol kanat
Forvet Eren - Bruma olmali hem yerden oynarsin hem kenardan orta acarsin Yasin ve Garry ile... Sneijder Selcuk veya Josue aralara birakir artik Brumanin onune

muslera
semih-chedj-balta
sabri----selçuk---tolga---carole
yasin-bruma-sneijder
yapmak lazım

Eren saplarsa saplar valla

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Abartılı yorumlara kanmayalım kötü değiliz.hücumda doğru dizilişi bulursak daha çok pozisyona gireriz

tapa
a
l
k

Sistemli oyunu beğendim ama hücumda fazlasıyla etkisisiz. Bunda taktiğin ilk defa oynanmasının payı çok büyük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

De jong-Josue degisikligiyle daha one oynariz.Su macta risk almayacaksak hangi macta alacagiz?

Bülent yıldırım senin gözlerini
Buz gibi penaltıydı
Forvetimiz ve orta sahamız olsaydı bu kargaları çogaltırdık josue ve erenin alınması lazım 2.yakı

Arenada 50000 kisi onunde Galatasarayimin kac sutu var Sarp Bey soylermisiniz?? Real Madrid mi bu Besiktas??? Yani besiktasin atagi yoksa sevinelim mi napalim???
Yahu ne alakasi var iki yildir rezil oynuyoruz zaten simdi mi goze carpti? Ben begendim mi demisim ama besiktasta rezildi ilk yari onlar donsun kiclarina bakip gulsunler Allahin soparlari,sadece takim defansimizi begendim ilk yari belli ki bu takim oyunu iki yonlu oynayacak kapasitede degil henuz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadikoydeki fb bjk derbisine cok benziyor

korkuyorlar gereksiz yere bjk den, oysa o kadar bir numaralari da yok . Yersen yersin iki tane atmaya calisirsin , sanki sezonun son maci da 1 puani alamazsak ikincilik de gidecek gibi asiri temkinliyiz

Arkadaşlar sadece Tudor'a sempati duyuyorsunuz diye ilk yarıdaki oyunu beğendik demeyin Allah aşkına. Deplasmanda bile daha iyiydik.

Ciddi sıkıntılar var. Haberiniz var mı bilmiyorum ama beraberlik BJK'ye yarıyor.
Defansif anlamda iyiydik ama işte ileri gidemiyoruz buda poldinin ikide bir geri gelmesi Brumanın yanlış yerde oynaması yüzünden

Bencede ikinci yarıya sakladı takımın performansını yoksa bu oyunun açıklaması yok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Llorente ve tevez olsa suan öndeydik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt