- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
Ya Volkan bu Besiktasta hicbir bok yok kardesim. Ne kontradan golunden bahsediyorsun. Normal bildigimiz oyunu oynasak cakariz bunlara. Ne buyuttunuz bu Besiktasi yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş ilk yarı uyuttular taraftarı beklediğimden kötüydü
TapaTalK
Yahu ne alakasi var iki yildir rezil oynuyoruz zaten simdi mi goze carpti? Ben begendim mi demisim ama besiktasta rezildi ilk yari onlar donsun kiclarina bakip gulsunler Allahin soparlari,sadece takim defansimizi begendim ilk yari belli ki bu takim oyunu iki yonlu oynayacak kapasitede degil henuzArenada 50000 kisi onunde Galatasarayimin kac sutu var Sarp Bey soylermisiniz?? Real Madrid mi bu Besiktas??? Yani besiktasin atagi yoksa sevinelim mi napalim???
İşi şansa degil hakemlere bırakır onlar r'daşSen işi şansa bırakırsın ama Şenol bırakmak istemez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Defansif anlamda iyiydik ama işte ileri gidemiyoruz buda poldinin ikide bir geri gelmesi Brumanın yanlış yerde oynaması yüzündenArkadaşlar sadece Tudor'a sempati duyuyorsunuz diye ilk yarıdaki oyunu beğendik demeyin Allah aşkına. Deplasmanda bile daha iyiydik.
Ciddi sıkıntılar var. Haberiniz var mı bilmiyorum ama beraberlik BJK'ye yarıyor.