16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Yahu rakibin senden 7 puan önde. Ligin sonlarına gelmişsin ve evinde oynuyorsun. Saldır arkadaş! Ha berabere kalmışsın, ha yenilmişsin. En azından savaşarak kaybettik dersiniz. Böyle korkak 1 puana oynamaktansa..

Bu tür oyunları oynamanın iki şekli vardır ya ilk dakikalarda topa basar 1-2 gol bulur sonrasında üzerine yatarsın ya da sen koşmayıp rakibi koşturarak yorar 60dan sonra rakip düşer fişi çekersin.

İlk maçta ilk ve genelde bize giden taktikle çıktık, bu maça ise bence daha mantıklı tercihle çıktık bazen böyle maçları oynamak lazım örneğin Juventus maçı. O yüzden ben bu oyun özelinde yapılması gereken herşey yapıldığı için beğendim. Hakem bizi harcamaya meraklı golüde bulabilirdik olmadı.

Son düzenleme:
Lassana diaranın son halinden haberin yok galiba. Adam bildiğin mental problemli.

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum orasını, son izlediğim kadarıyla diyorum sezonun başındaki haliyle ki; De Jong'dan iyidir ya?

Orta sıra takımlar için İdeal bir oyun stili 80 dakika böyle oyna son 10 dakika sapla taktiği bu.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

İkinci yarıya 4-2-3-1 başlayıp, Poldi yerine ereni oyun almalıyız yoksa beraberlikten öteye gitmez bu maç. Hele bir gol yediğimizi düşünürsek geri dönüşü olmaz.

Sen defansif oynadigin icin bisluk bulamiyorlar. Ver bakalim biraz bosluk bu bjkye bak noluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya ne olacak Kasimpasali Babel ile Tosuncuktan mi korkacagiz?? Pozisyon bulursalarda bulsunlar. Bizim bu maci kazanmamiz lazim. Beraberlikte lig biter

Hadi be aglatın şu pandayı akşam

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunda hepimiz hemfikir olabiliriz.

Beinsports'un sahibi aklima sicayim diyordur

Sent from my iPhone using Tapatalk

C5sLsXSXMAATL2D.jpg

Galatasaraylı Lukas Podolski, ilk yarıda 3 yıldızlı formayla mücadele etti.

muslera
Linnes chedjou ahmet carole
rodrigues çöp josue bruma
sneijder eren/podolski

kadro budur orta sahada yazacak adam yok

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

he he saldıralım da saplasınlar

yada atalım 1 tane sonra kondisyon kalmasın yerde sürünelim

bu oyunu dk 70e kadar devam ettirmemiz lazım

atarsak süper olur

dk 70 'ten sonra risk alınmalı

gözden kaçan beşiktaşın çok çakılı oynaması birde rakip bize ilerde basınca hızlı pas ile çıkmasını bir türlü öğrenemedik

Geri
Üst Alt