16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Kupaya olsa ne olur olmasa ne olur deseydik bugün çok net bir şekilde en büyük kulüp olarak anılmayabilirdik.O kupalar perçinliyor diğerleriyle farkımızı.

O sezon 2. olan direk gidiyordu ondan lazımdı 2. lik,şimdi ise olsa da olur olmasa da.Çok gereksiz pragmatizm içinde yüzüyorsun bence,hakaret olarak algılama bunu.

2 inciligi neden onemli gormuyorsun ? bugun sampiyonluk icin hala 7 puan geriden umudu olanlar varsa , 2 tane kim olacagi belli olmayan rakibi devirmek o kadar mi imkansiz ?

devler ligi ile avrupa ligi kiyas kabul etmez

2 inciligi neden onemli gormuyorsun ? bugun sampiyonluk icin hala 7 puan geriden umudu olanlar varsa , 2 tane kim olacagi belli olmayan rakibi devirmek o kadar mi imkansiz ?

devler ligi ile avrupa ligi kiyas kabul etmez

Hiçbir Türk takımı şu statüde önelemeleri geçerek ŞL'ye katılamaz,boşuna kasmayalım.2. olmak=Avrupa Ligi.

Dursun bugün istifa etsin, şu 4 maçtan 18 puan çıkarırız.

4233845e7a84880fb70be8e371d487c2.jpg

Sampiyonluk zor gözüksede hedefsiz olmamaliyiz. Ikincilik ile dördüncülügün arasinda cok fark var. Zaten kupadan elendik.

Maca gelirsek; 2-0 aliriz bence.

Bu bir ongoru ,peki riski var mi ? Sen sansini dene ama elen , elenince avrupa ligi yine var . Yani biri digerinin alternatifi degil ki , 2 on elemede elenince evine yollamiyorlar

Ben 2. olmayalım demiyorum,olacaksak olalım ancak hedef 2. lik olmamalı abartmanın manası yok.Şampiyonluğa oynarız olamayız 2. oluruz o ayrı 2. liği direk hedef olarak belirlemek ayrı.

Yayın geliri derken ŞL'yi kastediyorsan gelmiyor diye biliyorum,önelemelerde para vermiyor UEFA.
yok hayir ligde ki siralamaya göre dagitilan yayin gelirinden bahsediyorum
Tam bilmiyorum ama siralamaya göre artmiyor mu?
Ayrica ben her türü sampiyonlar ligi ön elemelerinin zorlanmasi taraftariyim

2.olalım sezonu temmuzun başında açsın bu ruhsuz herifler. 2 hafta tatil yeter onlara

Dursun bugün istifa etsin, şu 4 maçtan 18 puan çıkarırız. Çünkü FB bitti zaten şike yapamıyor, BJK'nın da şuan çok büyük telaşı var dokunsan altlarına edecekler. Ama Dursun varken 12 maçta 3 puan ancak çıkar.
Neden Dursun mu cikip oynuyor? Dursun kötü yönetiyor evet, berbat transferler yapti ona da evet ama elimizde ki kadro bu berbat ligi kazanabilecek seviyede ama beyefendilerin umrunda degil ki

yok hayir ligde ki siralamaya göre dagitilan yayin gelirinden bahsediyorum
Tam bilmiyorum ama siralamaya göre artmiyor mu?
Ayrica ben her türü sampiyonlar ligi ön elemelerinin zorlanmasi taraftariyim

Artıyor ancak 1 milyon Euro seviyesinde bir meblağ olması lazım.Galibiyet primleri daha fazla etkiliyor.Sıralama primi o kadar da önemli değil.

Seri başı olabilir miyiz,puanımız yok geçen seneden.
Bilmiyorum, sacma sapan takimlarda oluyor play off turunda, ingiltere ve italyadan gelen takimi elemeyessin digerleri ile sanslar esit ,Bukres ile eslesmistik hatirlarsan 2008 de kek kuraydi ama elendik gerci deplasmanda yedigimiz gol ofsaytti.

Geri
Üst Alt