16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

resmi hesap sonuçta beşiktaş klübünü bağlıyor sinan bey

C5h6WemWcAI-eux.jpg

17 bin kombineliden max 7 bin kişi gelir kodumun godamanlari

⏮▶⏹⏭

ali naci küçük@nkucukk
Kombinelerle birlikte satılan koltuk sayısı 42 bin!!!Ama o kombine sahibi olan 17 bin kişi bu sezon hiçbir maça tam kadro gelmedi!

42 bin mi

Bizim icin besiktas'a kooooy cimbombooom cimbombooom

884f91158725c1635e0cf222a1da59f7.jpg

Şöyle bir görsel var. Buna göre en ucuz yerler dolmamış henüz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mac saatine kadar 3000-4000 daha bilet satilir. 45.000 e yakin koltuk. 17.000 kombineden 5.000 i gelmese statta 3 asagi 5 yukari 40.000 civari taraftar olacak.

Benim yalniz anlamadigim bir tek konu var. 2 senedir bir tane maca gelmeyen Unal Aysal maca gelecegini neden bir hafta onceden servis ettirdi? Bu isin icinde bir is var. Sadece mac icin geliyor olsa 1 hafta onceden ben geliyorum diye servis ettirmezdi. Kafasinda baskanlik planlari var bence. Bu maci mutlak Besiktasin kazanacagini dusunuyor ve protestolarin yonetimi hedef alacagini tahmin ediyor muhtemelen. Boyle bir durumdada fenerlilerin ali koca yaptigini butun stat unal aysala yapacaktir. Unal Aysal da kongreye bakin taraftar arkamda mesaji verecektir.

Ulan Linnes niye düşünülmüyor Semih-Baltadan biri yerine banko oynamalı benim tercihim Balta yerine olmasında Semih stoper oynasın orta sahada De Jong-Josue iyi olur aslında ama Selçuk banko oynar

CONTE TAKTİĞİ :hat:

----------------Podolski (Eren)---------------
------Sneijder---------------------Bruma-----

Linnes-----De Jong-----Tolga (Selçuk)-----Sabri

Hakan-----------Chedjou(Ahmet)----------Semih

-------------------Muslera------------------------

17 bin kombineliden max 7 bin kişi gelir kodumun godamanlari

⏮▶⏹⏭
Onlarda ayrı bir gerizekalı zaten
Derbiyede gelmeyeceklerse,neden kombine alıyorlar anlamıyorum

Gerçi ilk yarı fb 8taş maçları dışardaydı şimdi içeride bence kombinelilerin çoğu gelirler bu sefer

Şehir dışında yaşayan insanlar sırf 3 büyük maç için kombine alıyor ve anadolu maçlarında aktarma işlemi de yapmıyorlar stadda gelen kombineli sayısı yarı yarıya azalıyor bu maç hepsi olmasa da %80 kesmi gelecektir ama artık bazı konularda şart koşulmalı diye düşünüyorum kombine alan insan 17 maçtan 14-15 maç gelmeyecek hiç almasın takıma destek oluyorum diye köstek oluyorlar veya şartlar koşulsun kombinesi olan kişi ya gelecek ya da aktaracak şartı koşulması gerekiyor veya gelmeyecekse siteden gelmeyeceğini işaretleyip kulüp o bileti satışa çıkarabilsin

Son düzenleme:
Klube tekrar satis icin devir zaten var , fakat o isin kuralinda , once klubun satisa cikardigi biletlerin tukenmesi sarti var

o yuzden 90% sira gelmiyor o kombinelere

Geri
Üst Alt