16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Puan/galibiyet hesaplarını s. edin artık.Taraftar stadı her maç doldurup Dursun istifa yönetim istifa diye inletmeli.10. olsak ne olur,yönetim defolup giderse şampiyon oluruz 2011-2012'deki gibi,çöpler de kovulacak falan.Ama şu asalak yönetim defolup gitmeli tek hedefimiz o olmalı.
Bu yonetimin gidecegi yok gibi malesef.

taraftarın bişeyler yapması lazım allah askına floryaya mı gidiliyor nereye gidiliyorsa toplanıp bişeyler yapılmalı. yoksa bu şerefsiz dursunun gideceği yok

şans da hakemde ibne kargalardan yanaydı
ak kargaları top oynamadan kazandı
ak böyle hayatı

Utanç gecesi
5 maçtır kazanamayan Galatasaray
Kendi evinde tinercilere yenilen Galatasaray
2.lig topculariyla oynayan Galatasaray

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetiminde bunları destekleyen istifa diye geldiğinden beri sesini çıkaramayan yalaka uA'nında bin belasını versin ne diyim.Bu şerefsiz tinercilere rezil ettiniz ya bizi daha söylenecek birşey yok.Fenerin yaşadığı rezaleti yavaş yavaş dursun sayesinde bizde yaşamaya başladık.

poldinin oyunda kalması hatalıydı. önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayalım. satın poldiyi vs herkesi. çine japonya ya gönderin gitsin.

Puan/galibiyet hesaplarını s. edin artık.Taraftar stadı her maç doldurup Dursun istifa yönetim istifa diye inletmeli.10. olsak ne olur,yönetim defolup giderse şampiyon oluruz 2011-2012'deki gibi,çöpler de kovulacak falan.Ama şu asalak yönetim defolup gitmeli tek hedefimiz o olmalı.

Sokarim stadina bu saatten sonra. Yatin uyuyun. Besiktas 2-3 sene daha sampiyon olur. Bizim sene sonu iyi bir hocayla yeni bir yapilanmaya gitmemiz lazim. Hatta bence simdiden hocayi bulsunlar. Sene sonuna kalmadan

Hepinizin teker teker amina koyayim. Bana ceza verin lan soyle 3 yik verinde rahatlayayim siksinler boyle futbolculari taraftarlari yonetimi

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 yıla toparlanırız sanırım kardeşim allaha emanet ol

Şimdi ban yicegimi çok iyi biliyorum ömür boyu ban atarsanız güzel olur. Anasını avradını sülalesini siktigimin oyuncuları ulan şerefini siktigimin cocukları sizin ben aldıgınız paraların anasını avradını sikeyim dursun özbek denen orospucocugu senin sülaleni sikeyim ben ruhsuz orospucocukları yeter ulan yeter kitabını siktimin oyuncuları yeter banlayın ulan banlayın amına kodumun takımı

Beşiktaş 1-0 önde ve hala adamlara basmıyoruz, pozisyon oyunu oynuyoruz. Adamlar zorla üstümüze geliyo, atak yapıyo. Be aq evlatları hadi hoca kalın basmayın dedi aranızda bi tane de isyan eden adam olmaz mı lan. Topunuzun allah bin belasını versin. Size bi anlığına inanan beynimi de s.keym

Daha ligin bitmesine 3 ay varken 2 yıldızlı tinercilerin 10 puan gerisine düşen takımın ebesinin şeyine kadar yolu var.

Aptalca bir kurgu ile oynadık, gerçekten aptalca bir taktik anlayışı vardı sahada.

Şampiyonluk yolunda ben de varım diyebileceğin bir maçta, yenilgi halinde en ufak bir şansın kalmayacağı bir maçta futbolcular şevksiz, etkisiz, isteksizdi.

Tudor ya da aynı düzeyde başka bir hoca Galatasaray' a yaramaz bu saatten sonra.

Taraftar bu saatten sonra yönetimin istifası için neyi var neyi yoksa ortaya koymalı artık, bu yönetim ile Galatasaray bir adım yol ilerleyemez.

Eğer yönetim gitmeyecekse bu adamlara babalar gibi transfer yaptırabilecek bir teknik adam getirilmeli Galatasaray' ın başına seneye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Riek hocam olsa en azindan Tolga'yi bu kadar erken sokmazdi.

80 den önce görmezdik o gerizekaliyi en azindan.

Riekerink'e de kızmıyordum Tudor'a da bir şey diyemem sorun en tepedekinden başlıyor. Galatasaray Taraftarı yaşananları sonuna kadar hak ediyor kimse kusura bakmasın.

Geri
Üst Alt