16/17 H:24 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 11 Mart

Oyuncuya uygun çalışılması ve taktik çalışılmalı laflarına katılmıyorum
Gücün yoksa taktiği nasıl uygulayacaksın
Futbolcuya taviz verilmemeli en küçük taviz 1_2 ay sonra çığ haline geliyor
Pranfelli takımı iyi hazırlamasına rağmen oyuncular oyamayarak adamın gitmesini sağladılar
Hamza ilk geldiğinde iyiydi iyi hazırlanmış takım adaletli forma dağıtması oyuncuların istekli hali birleşince 3 kupa geldi
Ancak kerameti kendinde gördü ben neymişim moduna girdi yerlilerle birlik olunca işler iyi giyorsa hep böyle yapılmalıydı onların avukatlığına hatta menejerliğine soyundu kafasına göre yerlileri kesecek oyunculara sudan sebeplerle karşı çıktı tatliş rekabet veya antreman topçusu istedi
Kalinic knoplayka pereria yı istemeyen hocaların td lük belgesi yırtılmalıdır
Hamza hoca hala 3 kupa almasına rağmen neden kimsenin ona saygı duymadığını anlamıyordur
Velasılkelam gerekirse paf takımla çıkın antreman temposunu düşürmeyin
Yok taktik yok oyuncuya uygun antreman olayına girmeyin kalan sağlar bizimdir

C6n9Xt_VwAA15Z7.jpg

___________Muslera

_____Chedjou Çalık Hakan

Yasin __Josue Tolga__ Carole

____Sinan_Podolski_Garry

s.inanı sahada kusarken görmek istiyorum

Çeptalk
bu elemanı hammal gibi kullandın zamanında dili dışarda sağa sola koşturuyordu , brezilyada sağ kanatta döktürdü mesela.

elano-uzuntu-20534_501.jpg

selçuk inan elano kadar efor sarfetmiyor .

Bugün göreceğiz bakalım selçuk'u , ilk11 den kesilmediğine göre antremanlarda çalışıyor.
Sahada da adam mı madam mı takip edeceğiz.

"Adaletimden kimsenin şüphesi olmasın, bunu kısa sürede hepiniz göreceksiniz"

a9e116f30ce6c123354dc3c627789596.jpg

Sneijder ve Chedjou oynayacak sanırım. kazanacağız inşallah. Haydi GALATASARAYIMMMM !!

alR7wORX.jpg
umit-ozat.jpg

Gerçek imparatora bir dönüp bakın istedim.​

sneijdersiz başarılı bir sistem. sneijdei bu sistemde nereye koyarsan koy verim alamayız. sneijder gelince değişiklikler yapmak gerekecek. 3-4-1-2 olabilir mesela

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl yani

aynı bölgede selçuk inan adlı takozun yaptığı neyi yapamaz tam olarak schneider?

shaban baltanin yerine linnes, carole da sol stopere olsa daha iyi olurd.

nasıl yani

aynı bölgede selçuk inan adlı takozun yaptığı neyi yapamaz tam olarak schneider?
aynısını yapar belki ama çokta fazlasını yapamaz, sneijderde fizik olarak güçlü değil artık, cm yada dm olarak verim alamayız. sneijder kaleye ne kadar yakın o kadar iyi.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt