- 27 Aralık 2009
- 896
- 51
- 1.298
Oyuncuya uygun çalışılması ve taktik çalışılmalı laflarına katılmıyorum
Gücün yoksa taktiği nasıl uygulayacaksın
Futbolcuya taviz verilmemeli en küçük taviz 1_2 ay sonra çığ haline geliyor
Pranfelli takımı iyi hazırlamasına rağmen oyuncular oyamayarak adamın gitmesini sağladılar
Hamza ilk geldiğinde iyiydi iyi hazırlanmış takım adaletli forma dağıtması oyuncuların istekli hali birleşince 3 kupa geldi
Ancak kerameti kendinde gördü ben neymişim moduna girdi yerlilerle birlik olunca işler iyi giyorsa hep böyle yapılmalıydı onların avukatlığına hatta menejerliğine soyundu kafasına göre yerlileri kesecek oyunculara sudan sebeplerle karşı çıktı tatliş rekabet veya antreman topçusu istedi
Kalinic knoplayka pereria yı istemeyen hocaların td lük belgesi yırtılmalıdır
Hamza hoca hala 3 kupa almasına rağmen neden kimsenin ona saygı duymadığını anlamıyordur
Velasılkelam gerekirse paf takımla çıkın antreman temposunu düşürmeyin
Yok taktik yok oyuncuya uygun antreman olayına girmeyin kalan sağlar bizimdir
Gücün yoksa taktiği nasıl uygulayacaksın
Futbolcuya taviz verilmemeli en küçük taviz 1_2 ay sonra çığ haline geliyor
Pranfelli takımı iyi hazırlamasına rağmen oyuncular oyamayarak adamın gitmesini sağladılar
Hamza ilk geldiğinde iyiydi iyi hazırlanmış takım adaletli forma dağıtması oyuncuların istekli hali birleşince 3 kupa geldi
Ancak kerameti kendinde gördü ben neymişim moduna girdi yerlilerle birlik olunca işler iyi giyorsa hep böyle yapılmalıydı onların avukatlığına hatta menejerliğine soyundu kafasına göre yerlileri kesecek oyunculara sudan sebeplerle karşı çıktı tatliş rekabet veya antreman topçusu istedi
Kalinic knoplayka pereria yı istemeyen hocaların td lük belgesi yırtılmalıdır
Hamza hoca hala 3 kupa almasına rağmen neden kimsenin ona saygı duymadığını anlamıyordur
Velasılkelam gerekirse paf takımla çıkın antreman temposunu düşürmeyin
Yok taktik yok oyuncuya uygun antreman olayına girmeyin kalan sağlar bizimdir