Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
kes lan hain. Simdi anladinmi
Hosgeldin sneijder tapinakcisi , begendin mi ilk yaridaki performansi ?
ama yaninda tolga cavanda yasin varken elinden ne gelir di mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kes lan hain. Simdi anladinmi
Yavaş yavaş Riekerink zekasına ulaşıyor galibaDeğişiklik yapmamış))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya elin oğlu enayi mi Beşiktaş'a maça çıkmadan gel beraberlik verelim sana desen öpüp başına koyacağı bir maça çıktı zaten, sahaya geldiler ulan ne olur acaba diye, onlardan daha fazla beraberliğe razı bir takım gördüler ne alakaysa öyle veya böyle bir gol atıp üstüne yattılar. Beşiktaş'ın böyle oynaması çok normal, istediklerini alıp gittiler sonuç itibariyle 0 direnç gördüler.İyi diye şişirilen beşiktaş karşısında da berbat oynadık ama rakip yine bir halt yiyemedi
İleri çıkarken böyle pas hataları yaparsan rakibin devamlı baskısı altında kalırsın. Hadi diyelim topu ileri şişirdik Podolski sadece izliyor topa bile gitmiyor
Kasinma bence sutopu falan izle kapasiten maximum o
En azından hocanın önünde baskıdan uzak 9 maç var.Gelecek sezonun taslağını hazırlamaya başlasın şimdiden kafasında.
Daha önceden demiştim,futbolcu seçimi vb. konusunda eleştirmeyeceğim kimi oynatırsa oynatsın pek fark etmiyor zaten (Cavanda'yı stoper oynatmasını ben de çözemedim o ayrı konu.) ama şu oynanan futbol hiç gelecek vaadetmiyor bu maç özelinde.Takımın bir planı yok topu kaptığında.Doğal olarak da her atak çöp.İkinci yarı bir şeyler değişir umarım bakalım görelim.
Hosgeldin sneijder tapinakcisi , begendin mi ilk yaridaki performansi ?
ama yaninda tolga cavanda yasin varken elinden ne gelir di mi
Tudor = fiisssssssssss
Yasin,cavanda,tolga'yi ilk 11 oynatan adama amatör takım bile emanet edilmez.
Go home Tudor
Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
Brumanin 3-6-1de merkezde ne bok isi var arkadas alkolik Hocaniz aciklasin bunuBruma 6 km koşuyor ama etkinliği sıfırsa sorun büyük demektir
Still mi puhaha yok bazi seyler harbi eksik sendeValla benim stilim bu . Begenen okur begenmeyen pas gecer
İkinci kez tapınakcı yazdığın için cevap veriyorum çünkü sneijder konusunda oynaması gerektiğini savunanlardanım.Yahu hayrola gecen sezon bu haftalarda sneijder elestirisi yaptigimda beni yerin dibine sokuyordunuz, zamanla o donem 10-15% destek buluyorken tapinakcilar haric gercekleri gorenler cogaldi
podolski sneijder gibiler iligimizi somuruyor her yil yildiz ayagina