16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Bu devre aralari niye bu kadar uzun sürüyor?

Trabzonspor iyi oynuyor... Agresif bir takim, buna karsi ileride Sneijder ile Podolski sadece toplari izliyor, gelip bos pozisyonlara hareket ettikleri yok. Bruma lost, nerede oldugunu bilmiyor su an. Cavanda, Semih, Carole üclüsü top cikarmakta zorlaniyor, cünkü cok iyi basiyor trabzon ileride. Bizde karsi koyamiyoruz. Burada bazi degisiklikler gerekiyor.

Cavanda stoper icin fazla vurdumduymaz, her an calim atacagim diye, top kaptirabilir. Ama simdiye kadar defansif acidan iyi oynadi.

İyi diye şişirilen beşiktaş karşısında da berbat oynadık ama rakip yine bir halt yiyemedi

İleri çıkarken böyle pas hataları yaparsan rakibin devamlı baskısı altında kalırsın. Hadi diyelim topu ileri şişirdik Podolski sadece izliyor topa bile gitmiyor
Ya elin oğlu enayi mi Beşiktaş'a maça çıkmadan gel beraberlik verelim sana desen öpüp başına koyacağı bir maça çıktı zaten, sahaya geldiler ulan ne olur acaba diye, onlardan daha fazla beraberliğe razı bir takım gördüler ne alakaysa öyle veya böyle bir gol atıp üstüne yattılar. Beşiktaş'ın böyle oynaması çok normal, istediklerini alıp gittiler sonuç itibariyle 0 direnç gördüler.

3 stopere oyun kurdurmaya çalışırsan pas hatası da yaparsın başka bir şey de yaparsın her şeyi yaparsın. Amann her neyse işte, kötüyüz epey.

Ayni takim devam ediyor yani yenilecegiz.

En azından hocanın önünde baskıdan uzak 9 maç var.Gelecek sezonun taslağını hazırlamaya başlasın şimdiden kafasında.

Daha önceden demiştim,futbolcu seçimi vb. konusunda eleştirmeyeceğim kimi oynatırsa oynatsın pek fark etmiyor zaten (Cavanda'yı stoper oynatmasını ben de çözemedim o ayrı konu.) ama şu oynanan futbol hiç gelecek vaadetmiyor bu maç özelinde.Takımın bir planı yok topu kaptığında.Doğal olarak da her atak çöp.İkinci yarı bir şeyler değişir umarım bakalım görelim.

Ben de çözemedim. Hani kupa maçında Erzincanspor gibi takımlara karşı Cavandayi stoperde oynatırsın sorun yok ama şu maçta neden oynadığını bir türlü anlamış değilim.

Zamaninda Unal Aysal Prandelli Mancini diye sacmalayacagina Senolu getirseydi 23. Sampiyonlugu kutluyorduk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hosgeldin sneijder tapinakcisi , begendin mi ilk yaridaki performansi ?

ama yaninda tolga cavanda yasin varken elinden ne gelir di mi

Öne oynayan tek adam Sneijder. Digerleri gibi kacamak yapmadi. Hadi uza simdi eskisehire milli maca HAIN

Tudor = fiisssssssssss

Yasin,cavanda,tolga'yi ilk 11 oynatan adama amatör takım bile emanet edilmez.

Go home Tudor

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Arif defalarca demistim. Inan sorun teknik adamlarda degil.

Dursun defolup gitmeden camiamiz gun yuzu goremez. Hic bir alanda hemde.

Once dursun defolup gidecek.

İlk yarıda bu kadro ve düzenle ne oynadın ki aynı şekilde çıkıyorsun acaba 2. yarıya?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı sorun. Devam ediyor çıkamıyorz

Yahu hayrola gecen sezon bu haftalarda sneijder elestirisi yaptigimda beni yerin dibine sokuyordunuz, zamanla o donem 10-15% destek buluyorken tapinakcilar haric gercekleri gorenler cogaldi

podolski sneijder gibiler iligimizi somuruyor her yil yildiz ayagina
İkinci kez tapınakcı yazdığın için cevap veriyorum çünkü sneijder konusunda oynaması gerektiğini savunanlardanım.

Bu maçta çok kötü ama sneijderin çok kötüsü bile pozisyona benzeyen iki atağımızı organize etti

Çıkmalı mı? Evet çünkü şu anda Rodriguez daha çok fayda getirebilir.

Tapınakcılar diye iğnelemene sneijderin oynaması gerektiğini düşünen birinin cevabı diye kayıtlarına geçirebilirsin

7 kisi savunma yapıyoruz. Buna ragmen pozisyon veriyoruz yaw.

Tolga abv senin inşallah yine sakatlanırsın

Geri
Üst Alt