16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Ben ikincilik hayali de kurmadim . Basaksehire yenilmis 7 puan fark acilmis , ikili averaj gitmis 7 macta 4 beraberlik alacak da biz de full cikaracagiz

o oyunla mumkun mu ?

ama su var , rize yenerse ve fb farki 3 e , biz 4 e indirebiliriz diye maca cikarsak , "hani acaba mi" der iki takim da , haftaya da bjk ile oynayacak basaksehir falan filan ..

bu başlıkta fb şiirimizi paylaşmadan edemezdim

An yaşadığımız her güzel anı
Aşkımız namına koy kalbine
Sensiz geçirdiğim son iki ayım sanki
Nefes alamadıklarımdı ey fenerbahçe

Çeptalk

Ben ikincilik hayali de kurmadim . Basaksehire yenilmis 7 puan fark acilmis , ikili averaj gitmis 7 macta 4 beraberlik alacak da biz de full cikaracagiz

o oyunla mumkun mu ?

ama su var , rize yenerse ve fb farki 3 e , biz 4 e indirebiliriz diye maca cikarsak , "hani acaba mi" der iki takim da , haftaya da bjk ile oynayacak basaksehir falan filan ..

sinan bey başak biz mi de rizeyi yenemesin

gol yemeksizin kazanırlar

Çeptalk

sinan bey başak biz mi de rizeyi yenemesin

gol yemeksizin kazanırlar

Çeptalk

Biz ve fb kotu diye basaksehir boyle , oynadiklari oyunu bizim gole bogdugumuz akhisar bile bozdu yendi

acikcasi ne bjk ne ts , bu basaksehir macindaki hayal kirikligini bu sene kayseri rize maclarinda bile yasamadim

tam sabote

Biz ve fb kotu diye basaksehir boyle , oynadiklari oyunu bizim gole bogdugumuz akhisar bile bozdu yendi

acikcasi ne bjk ne ts , bu basaksehir macindaki hayal kirikligini bu sene kayseri rize maclarinda bile yasamadim

tam sabote

emre yoktu büyük etken sen de katılırsın ki, bi de yeni hocanın gazıyla can havliyle savunma yaptılar , hikmetin asla öyle bir savunma anlayışı olmadı hep defansif oynamaya çalışsa da

şahsi fikrim tabi başak sonraki fikstürde tepe taklak olsa bile yetişemeyiz

Çeptalk

aklıma birden eski zampara fıkrası geldi

iki zampara yaşlanınca farklı şeyler aramaya başlamışlar ve birbirlerine sarmışlar,iş bitince birer sigara yakıp göz göze gelmişler ve ikisinin de ağzından aynı cümle dökülmüş "ya arkadaş yıllar boşa geçmiş"

derbi de bu hesap oldu

Bizim Başak'ı geçme ihtimalimiz,Başak'ın şampiyon olma ihtimalinden daha düşük.

aklıma birden eski zampara fıkrası geldi

iki zampara yaşlanınca farklı şeyler aramaya başlamışlar ve birbirlerine sarmışlar,iş bitince birer sigara yakıp göz göze gelmişler ve ikisinin de ağzından aynı cümle dökülmüş "ya arkadaş yıllar boşa geçmiş"

derbi de bu hesap oldu
Bi bok anlayan varsa beri gelsin

Kadro farketmez çıkar bam bam bam oynar yeniliriz.

{taptap}

Tükenmiş gözüken kale arkalarının bir kısmı tekrar satışa sunuldu.

Muslera

Semih-Chedjou-Ahmet-Linnes

Josue-Selçuk

Rodrigues-Sneijder-Bruma

Eren

Olmalı kadro.​

Dursun Özbek: "Galatasaray taraftarının maçlara gelmesi lazım. Galatasaray bir sevdadır, insan sevdalısına küsemez."
Özbek: "Taraftarlarımızın, Fenerbahçe maçında bu tavrı göstereceğini düşünüyorum. Kalede Muslera varken bu maçtan endişe etmemek lazım."

sus

Geri
Üst Alt