GSCimbom
16/17 H:3 | Beşiktaş 3-1 Karabükspor | M.S | 10 Eylül
Uğur İz

16/17 H:3 | Beşiktaş 3-1 Karabükspor | M.S | 10 Eylül Sayfa 4

Uğur İz ·

Cevap
265
Okunma
19,4K
Sayfa
4/14
CanlıBeşiktaş31KarabüksporM.S
Etrafinizdaki Galatasaraylilari bosuna heveslendirmeyin inancli olmak takimi tutmak inanmak iyi birseydir ama koru korune pozitif dusunup bir beklenti icine sokmak bizi daha kotuye getirir.

Bu sezon 2ncilige oynicaz simdiden buna odaklanin buna alisin. Bos yere beklentiye girmeyin. Vallahide billahide bitti lig. Sizin icin diyorum beyler

bizim puan kaybetmemiz de adamları gazı getirdi biraz. ayrıca bizi bi türlü taraftarla buluşturmadılar şansımıza tüküreyim ligde 3 hafta geçti daha taraftarla buluşmadı takım motivasyonu etkileyen bi durum.

Her yerde tartışıyordum şunları övenlerle ama benden de pes artık, göz var nizam var . Adamlar bizden daha iyi 2 senedir , Ömer ve Cenk gibi iki malı bile etkili kullanıyorlar . Biz de Sabri ile gol arıyoruz, neyse sinirim bozuldu bu gece ; en iyisi yazmamak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iste bunlar hep Senol Gunes hocam

Adam sihirli degnek var sanki herkesi parlatiyor

Fabricio
Gökhan Marcelo Rhodolfo Caner
Hutchinson Oguzhan
Quaresma Talisca Olcay
Aboubakar

Tolga
Beck Atinc Tosic Adriano
Aras Gökhan Tolgay Kerim
Cenk Ömer

+Necip,Veli.
Kadro derinlikleri bence iyi.

beşiktaş transfer yapmaktan anlıyor 3 tane çok önemli oyuncuyu (caner,gökhan,inler) boşservissiz getirdiler ayrıca 2m€ tavan maaş uygulaması yapıyorlar. Biz salak salak adamlara dünya kadar para saçıyoruz. Selçuk+Hamite ödediğimiz paralarla Fikret 2. bir takım kurardı bunlara.

Etrafinizdaki Galatasaraylilari bosuna heveslendirmeyin inancli olmak takimi tutmak inanmak iyi birseydir ama koru korune pozitif dusunup bir beklenti icine sokmak bizi daha kotuye getirir.

Bu sezon 2ncilige oynicaz simdiden buna odaklanin buna alisin. Bos yere beklentiye girmeyin. Vallahide billahide bitti lig. Sizin icin diyorum beyler

Sakatlık felan olmazsa puan kaybetmeleri çok zor gözüküyor

En büyük mallığımız Caner'i kapmamak oldu. Sinodan da iyi orta açıyor bu adam

milet kafayi yemis. ne besiktasmis be.

te allahim.

iki tane sacma sapan defans hatasindan gol atti besiktas. hakem iyi. bizim mactaki gibi rezil degil. taraftarinin onunde. karabuk takiminin yarisi eksik. e baskili olacak tabii. ona ragmen iki tane net pozisyon kacirdi karabuk sampi besiktasimiza karsi.

neyse 5inci hafta iki tane kitleriz sampilere hem onlar hem buradaki karga ovenler kendine gelir.

Bu sene büyük ihtimal Fener şampiyon olacak. Türk futbolunun ekonomisi iki sene üst üste Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kaldırmaz. ;)

Bizim mevcut kadromuz ile şampiyon olmamız ise büyük mucize olur.

Forumdakiler BJK'yi bu kadar beğendiklerine göre şampiyon biz oluruz. Kesin tutar.

BJK iyi bu arada. Oğuzhan, Atiba, Quaresma filan yok galiba.

kesinlikle bunların en büyük kozu şenol güneş. bazıları beğenmiyor ama adam yılların loser takımını, sıradan oyuncuları ne hale getirdi. şenol bunlara imza attığı gün tinerciler rekabete ortak oldu artık. hiç boşa çamur atmaya gerek yok

Şenol iyi hoca , bizim hocamızda iyi ben ona kızmadım bu Maçta ; leşleri çıkardı adam ama sahada da baya leş vardı ne yapsın adam. Sneijder denen über yıldızımız bugün Özbek vari toplar attı artık kahveden çıkıyordum sinirden . Sen gidip adama Serdar'ı alırsan , Eren'i alırsan vs vs bunları rikering değil yönetim aldı , bebek bile bilir böyle olduğunu . Şenol Terim ile beraber Türkiye'nin en iyi teknik direktörü zaten

Kimsenin aklinda, en ufak yok biz sampiyon oluruz yok biz one geceriz felan diye gecmesin.

Ilk 30 dk izledim Besiktasi. Bitti lig. Bosune umitlenip heveslenmeyin. Bu postu ss cekin sezon sonu olurda biz sampiyon olursak kapak yaparsiniz.
Ne ağlak taraftarsiniz ya..

İlk iki maçta Galatasarayı şampiyon yapanlardan da farkınız yok

sent by note ????

Geri