Aydın Aslan
Berlin Panteri
erkenden şampiyon yapmalar başlamış
Geçen sene olduğu gibi mi
Uğur İz ·
erkenden şampiyon yapmalar başlamış
Her yerde tartışıyordum şunları övenlerle ama benden de pes artık, göz var nizam var . Adamlar bizden daha iyi 2 senedir , Ömer ve Cenk gibi iki malı bile etkili kullanıyorlar . Biz de Sabri ile gol arıyoruz, neyse sinirim bozuldu bu gece ; en iyisi yazmamak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Etrafinizdaki Galatasaraylilari bosuna heveslendirmeyin inancli olmak takimi tutmak inanmak iyi birseydir ama koru korune pozitif dusunup bir beklenti icine sokmak bizi daha kotuye getirir.
Bu sezon 2ncilige oynicaz simdiden buna odaklanin buna alisin. Bos yere beklentiye girmeyin. Vallahide billahide bitti lig. Sizin icin diyorum beyler
Yigenim sampiyonluk sansimiz nedir senceerkenden şampiyon yapmalar başlamış
kesinlikle bunların en büyük kozu şenol güneş. bazıları beğenmiyor ama adam yılların loser takımını, sıradan oyuncuları ne hale getirdi. şenol bunlara imza attığı gün tinerciler rekabete ortak oldu artık. hiç boşa çamur atmaya gerek yokIste bunlar hep Senol Gunes hocam
Adam sihirli degnek var sanki herkesi parlatiyor
Iste bunlar hep Senol Gunes hocam
Adam sihirli degnek var sanki herkesi parlatiyor
Ne ağlak taraftarsiniz ya..Kimsenin aklinda, en ufak yok biz sampiyon oluruz yok biz one geceriz felan diye gecmesin.
Ilk 30 dk izledim Besiktasi. Bitti lig. Bosune umitlenip heveslenmeyin. Bu postu ss cekin sezon sonu olurda biz sampiyon olursak kapak yaparsiniz.