Uğur İz ·
Yavşak Karabük bize kök sokturduler.Hiçbir anadolu takımını sevmiyorum.Şerefsiz herifler.
Yigenim sampiyonluk sansimiz nedir sence
Olay hizli pas temposu. Biz ne kadar yavassak onlar da o kadar hizli pas oynuyor.
Sneijder josue Selcuk Tolga nin gol tehdidi kalmadi. Bu kadar orta saha oyuncusu rakibin kalesini tehdit etmesi sart.
Bu ve stoper sorunlarini cozersek sampiyon oluruz.
BJK 2 sene üst üste zor şampiyon olur da abi Şenol Güneş'in takımlarının şu temposu çok hoşuma gidiyor. Biz ise kağnı gibi 3-4 yıldan bu yana. Artık tempolu adam alsak takıma iyi olacak.
Bu sene büyük ihtimal Fener şampiyon olacak. Türk futbolunun ekonomisi iki sene üst üste Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kaldırmaz.
Bizim mevcut kadromuz ile şampiyon olmamız ise büyük mucize olur.
Şu CL başlasın burada şu ezikleri öven arkadaşları görmek istiyorum kaçmak yok yanlız,söz.mü?
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene Fener şampiyon olursa,lige birileri tarafından ayar çekildiği tescillenmiş olur.Ligi monotonlaştıra monotonlaştıra ligin marka değerini yerlere serdiler,hiçbir takım alıp başını gidemiyor,3-4 sene üst üste şampiyon olamıyor,son 16-17 senedir.
Bir tane daha geldi arkadaş.çok seviyorsanız beşiktaş ı.tutun yeriniz forza yallahŞL grubunda 1 puan aldığımız sene şampiyon olmadık mı biz? Hayırdır yani ŞL olunca ne değişiyor.
Ha ŞL özelinde ayrı bir iddiaya tutuşulacaksa ona da varım o ayrı.
Bir tane daha geldi arkadaş.çok seviyorsanız beşiktaş ı.tutun yeriniz forza yallah
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burası GALATASARAY forumu,bende atadan GALATASARAY 'lıyım burada beşiktaş ya da fener.şikecilerini gereksiz yere övene tahammülüm yok ben buyum anladın.mı! Bir daha yazmamı istermisinSen kimsin? Kimsin de millete yallah diyorsun hayırdır?
Dediğime insan olup cevap vereceksen ver. Yoksa sana YALLAH.
Bu sene Fener şampiyon olursa,lige birileri tarafından ayar çekildiği tescillenmiş olur.Ligi monotonlaştıra monotonlaştıra ligin marka değerini yerlere serdiler,hiçbir takım alıp başını gidemiyor,3-4 sene üst üste şampiyon olamıyor,son 16-17 senedir.
En büyük operasyonu 3 sene önce bize yaptılar. 2. haftada herkesin şampiyon olacak dediği takımın hocasını milli takım bahanesi ile ayrılmaya zorladılar. Beşiktaş'ı kimse kolay kolay iki sene üst üste şampiyon yapmaz.