GSCimbom
16/17 H:3 | Beşiktaş 3-1 Karabükspor | M.S | 10 Eylül
Uğur İz

16/17 H:3 | Beşiktaş 3-1 Karabükspor | M.S | 10 Eylül Sayfa 6

Uğur İz ·

Cevap
265
Okunma
19,4K
Sayfa
6/14
CanlıBeşiktaş31KarabüksporM.S
Şu CL başlasın burada şu ezikleri öven arkadaşları görmek istiyorum kaçmak yok yanlız,söz.mü?

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olay hizli pas temposu. Biz ne kadar yavassak onlar da o kadar hizli pas oynuyor.

Sneijder josue Selcuk Tolga nin gol tehdidi kalmadi. Bu kadar orta saha oyuncusu rakibin kalesini tehdit etmesi sart.

Bu ve stoper sorunlarini cozersek sampiyon oluruz.

Yavşak Karabük bize kök sokturduler.Hiçbir anadolu takımını sevmiyorum.Şerefsiz herifler.

Biz kendimiz kok sokturduk o mac. Hizli oynamayana ekmek yok bu ligde hocam. Tamam ligimiz kalitesiz olabilir ama sert bir lig. Her zaman ensende bir adam var. Hizli oynadigin an rakip defanslarin dengesini bozarsin ornegin gecen haftaki Akhisar macindaki 2 kontra golumuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olay hizli pas temposu. Biz ne kadar yavassak onlar da o kadar hizli pas oynuyor.

Sneijder josue Selcuk Tolga nin gol tehdidi kalmadi. Bu kadar orta saha oyuncusu rakibin kalesini tehdit etmesi sart.

Bu ve stoper sorunlarini cozersek sampiyon oluruz.

bizim takımın boyu çok uzun onun da etkisi var hücumda etkin olmamamızda. defans hattı yeterince öne çıkamıyor bu yüzden oyunu bi türlü rakip sahaya yıkamıyoruz brumanın top taşımaları dışında rakip kaleye gitmek de zorlanıyoruz. bi tek akhisar maçının ilk yarısı oynayabildik biraz bu oyunu

BJK 2 sene üst üste zor şampiyon olur da abi Şenol Güneş'in takımlarının şu temposu çok hoşuma gidiyor. Biz ise kağnı gibi 3-4 yıldan bu yana. Artık tempolu adam alsak takıma iyi olacak.

selçuk gibi bir el freni var takımda adam kalçasını döndürene kadar mevsimler değişiyor. Selçuk efendi pas atıp atak başlatana kadar rakip kendi sahasına yerleşiyor. Sonrada vay efendim anadolu takımları bize karşı çok kapanıyor, sanki normalde anadolu takımları kapanmadan oynuyor.

Bu sene büyük ihtimal Fener şampiyon olacak. Türk futbolunun ekonomisi iki sene üst üste Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kaldırmaz. ;)

Bizim mevcut kadromuz ile şampiyon olmamız ise büyük mucize olur.

Bu sene Fener şampiyon olursa,lige birileri tarafından ayar çekildiği tescillenmiş olur.Ligi monotonlaştıra monotonlaştıra ligin marka değerini yerlere serdiler,hiçbir takım alıp başını gidemiyor,3-4 sene üst üste şampiyon olamıyor,son 16-17 senedir.

Şu CL başlasın burada şu ezikleri öven arkadaşları görmek istiyorum kaçmak yok yanlız,söz.mü?

ŞL grubunda 1 puan aldığımız sene şampiyon olmadık mı biz? Hayırdır yani ŞL olunca ne değişiyor.

Ha ŞL özelinde ayrı bir iddiaya tutuşulacaksa ona da varım o ayrı.

Bu sene Fener şampiyon olursa,lige birileri tarafından ayar çekildiği tescillenmiş olur.Ligi monotonlaştıra monotonlaştıra ligin marka değerini yerlere serdiler,hiçbir takım alıp başını gidemiyor,3-4 sene üst üste şampiyon olamıyor,son 16-17 senedir.

En büyük operasyonu 3 sene önce bize yaptılar. 2. haftada herkesin şampiyon olacak dediği takımın hocasını milli takım bahanesi ile ayrılmaya zorladılar. Beşiktaş'ı kimse kolay kolay iki sene üst üste şampiyon yapmaz.

Sen kimsin? Kimsin de millete yallah diyorsun hayırdır?

Dediğime insan olup cevap vereceksen ver. Yoksa sana YALLAH.
Burası GALATASARAY forumu,bende atadan GALATASARAY 'lıyım burada beşiktaş ya da fener.şikecilerini gereksiz yere övene tahammülüm yok ben buyum anladın.mı! Bir daha yazmamı istermisin

Bizim Besiktas maci ciddi bir sinav olacak bu anlamda.

Podolski yetismeli
De Jong form tutmali
Cavanda veya Linnes artik Sabri'yi kesmeli
Bunlarin haricinde;
Sneijder toparlanmali
Eren'le oynamaya alismaliyiz

En büyük operasyonu 3 sene önce bize yaptılar. 2. haftada herkesin şampiyon olacak dediği takımın hocasını milli takım bahanesi ile ayrılmaya zorladılar. Beşiktaş'ı kimse kolay kolay iki sene üst üste şampiyon yapmaz.

Besiktas eski ezik bjk degil kardesim. 2 sene ust uste sampiyon yapmazlar diye bi olay yok. Sen iyi futbolculardan kurulu kosan iyi pas yapan stadini fulleyen bir camia isen. (stad cok buyuk bi faktor) gene sampiyon olursun.

Fenerin esamesi artik 3-4 sene okuncagini sanmiyorum. Lig artik Besiktas ve Galatasarayin arasinda gecer ilerki senelerde.

Geri