GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 72

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
91,5K
Sayfa
72/112
BKayserispor11Galatasaray10 Eylül
Sneijder'in etkisizliğini sadece ve sadece Selçuk'a bağlıyorum. Geride top kaybı yapıyor ve hiç basmıyor bu adam 0 pres, 0 markaj. Sneijder'de hep geri gelip pas almak zorunda kalıyor bunun çaresi De Jong. Sneijder'i daha ilerde tutabiliriz böylelikle.

volkan bari sen yapma kardeşim... sen mantıklı adamsın...
Şimdi hangi mantıkla sabri selcukla maça başlarsın hadi başladın çıkart 2.devre acil..
Takım o kadar kötü oynuyorki 3 maçtır forumda rikernk bey rikerink bey diyip geberiyor... Bende buna tutuluyorum.....Yahu adamın geçen seneye göre yaptığı tek olumlu hareket yok takım bildiğin aynı 1 melomuz yok drogbamız yok ufaluji yok eboue yok ve FAtih Terim yok ve biz aaaaaawaww süper kadro kuruldu hocada Fatih Terimden iyi diyebiliyoruzzz?? snn için demiyorum forumun çoğusu bu kafada...
Hoca suçlu değilse benmi sucluyum kardesim sen ben öteki selcuk sabri oynamasın diyebiliyorsak bu adam niye ısrarla oynatmanın peşinde

Fatih Terimspor isimli bir forum açsana güzel kardeşim. Neden yoruluyorsun ki?

Eğer Selçuk 2. yarıya başlarsa harbi rikering de korkak adam diyeceğim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Korkacak ne varmış ben de bunu anlamıyorum hoca, bu ruhsuza kulübün, riva'nın hissesini falan mı sattık nedir arkdaş derin devlet falan mı feto mu sızdırdı bu adamı Galatasaray'a. 2,5 senedir ruh gibi dolanan adamın maaşını arttır, takımdan kesme ne güzel memleket. sonra taraftarlar sövdüğüyle kalsın.

Bütün durann topları yan pas geri pas olarak kullanan Barcelona bile bu hatadan döndü biz hala aynı kafadayız. Utanmasalarr korneri bile geri oynarlar bunlar.

yahu dedim belki yedekte jonu josueyi görür biraz gaza gelir maçta daha iyi oynar dedim yok abi selçuk bu alınan iki oyuncuya rağmen adamda tık yok

Geri
Üst Alt