Ömer Eliaçık
Parçalı Üye
Selcuk sikinti direk topla hicbisey beceremi arada bir pas noktasinda durmak disinda
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
volkan bari sen yapma kardeşim... sen mantıklı adamsın...
Şimdi hangi mantıkla sabri selcukla maça başlarsın hadi başladın çıkart 2.devre acil..
Takım o kadar kötü oynuyorki 3 maçtır forumda rikernk bey rikerink bey diyip geberiyor... Bende buna tutuluyorum.....Yahu adamın geçen seneye göre yaptığı tek olumlu hareket yok takım bildiğin aynı 1 melomuz yok drogbamız yok ufaluji yok eboue yok ve FAtih Terim yok ve biz aaaaaawaww süper kadro kuruldu hocada Fatih Terimden iyi diyebiliyoruzzz?? snn için demiyorum forumun çoğusu bu kafada...
Hoca suçlu değilse benmi sucluyum kardesim sen ben öteki selcuk sabri oynamasın diyebiliyorsak bu adam niye ısrarla oynatmanın peşinde
Eğer Selçuk 2. yarıya başlarsa harbi rikering de korkak adam diyeceğim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mal mısın birader sen?rikerink seviciler kayıp.. kazayla 1 gol atıp 2-1 kazanırsak rikerink bey diyeceksiniz diye yazarlar buraya... :red:
Kapa çenenirikerink seviciler kayıp.. kazayla 1 gol atıp 2-1 kazanırsak rikerink bey diyeceksiniz diye yazarlar buraya... :red:
Terbiyesizlik yapmasak?rikerink seviciler kayıp.. kazayla 1 gol atıp 2-1 kazanırsak rikerink bey diyeceksiniz diye yazarlar buraya... :red: