GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 106

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,2K
Sayfa
106/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Şimdi JOR napsın çıkıp kendi mi atsın golü?? 3 kupalı Hamza selçuğu 2. Yarı oyundan çıkartabilirmiydi?? Yanlış hamle diyorsunuz da sinan da etkili olmasaydı Josue yi neden koymadı derdiniz. Takımın arkasında duralım özellikle şu teknik direktörü kimseye yem etmeyelim ayıp ya.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi JOR napsın çıkıp kendi mi atsın golü?? 3 kupalı Hamza selçuğu 2. Yarı oyundan çıkartabilirmiydi?? Yanlış hamle diyorsunuz da sinan da etkili olmasaydı Josue yi neden koymadı derdiniz. Takımın arkasında duralım özellikle şu teknik direktörü kimseye yem etmeyelim ayıp ya.

Zaten onemli olan Josue'yi bu durumda bi daha oyuna almaması.Bir kerelik hatadan bisey olmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım hala çok vasat adamlarla dolu.
Koskoca transfer dönemi takımın kalitesi bir adım öteye gitmedi.

Bu takıma poldiyi saymazsak en az 5 tane ilk 11 oyuncusu lazım.

Hakan
Tolga
Eren
Sabri
Selçuk

GALATASARAYIN oyuncusu DEĞİL!

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Her şeyden önce hakeme değinmek istiyorum ki hiç olayım değildir ancak bu ne rezalet bir performanstır. Direk sonuca bir etkisi var mı derseniz yok ama keşke olsaydı bundan daha iyi olurdu 0 insiyatif ile hakem olunmuyor. 100 dakika futbol oynandı sözde bunun ancak 10 dakikasında belki futbol oynanabildi, sahada sürekli yatan, rakip ataklarını çeşitli faullerle savuşturan bir Kayseri vardı ve hakemde sağ olsun en son künde demesinde kartının olduğunu hatırladı. Samba Sow'un 1 dakika içinde 2 tane tekme atmasına olur öyle şeyler diye geçiştirecek kadar naif bir hakem vardı yani inanılmaz tiksinç bir maçtı.

Şimdi bu oyun yapısındaki bir takımı cezalandıramayan bize dönecek olursak, telafisi zor olan bir puan kaybı yaşadığımızı itiraf etmeliyiz. Bu maçı kazanamamızın izahı yok, geçen sezon takım o kadar kötüydü ki şimdi ufacık bir kıpırdanmada bire beş katarak bakmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Kek gibi bir maçtı, hiç deplasmanlık yanı filan yok Fener bile bu takıma 10 kişi baskı kurdu bizim tüm maç boyunca kuramadığımız kadar.

Çok daha fazla şey yazılabilir de üstüne konuşulacak bir maç değil. En azından uzun bir süre sonra takımın en iyisi Muslera değil de bir hücum oyuncumuz Bruma oldu belki bir umut...

Şaka gibi yaptığımız 7 transferin 4'ü haftaya bekli oynamayacak . Hepsi sakat , hepsi çürük bu ne . Sağ bek yine Sabri , orta saha yine Selçuk , kanat defans yine aynı. Tiote sakat ama bunlar değil, tad mad bırakmadılar insanda. Sneijder böyle devam ederse senin de yolculuk biletin geliyor demektir. Selçuk Selçuk diyorum ben de ama Sneijder çok farksız sanki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son olarak eren'e teknik diyen insan , atıyorum messi'ye ne der çünkü teknik oyuncu Eren ile aynı cümlede kullanılması bile çok ilginç . Eren'e orta açacaksın gol atsın, yerden Burak'tan farksız . 2 topu kontrol edişi vardı evlere şenlik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puan kaybı olunca yine başlamış x gitsin'ciler. Hadi tamam JOR gitsin sence kim gelsin ? Sonra onun adaptasyonu için aylarca bekleyelim bir sezon daha çöpe atalım. Bu mu istediğiniz ? Daha sezonun başındayız destur. Yeni transferler dönsün takıma alışsınlar daha iyi olacağız bir beraberlikle sezon bitti kapatalım demek ne kadar doğru ?

geldiğinde de dedim şimdi de diyorum eren iyi bi pivot santrafor ama takımı taşıyacak bi adam değil bi mario gomez bi drogba bi elmander etkisi yapamaz. oyunun içinde kayıp ve durağan bi oyuncu eren

Son düzenleme:
Kimse kusura bakmasin Sigthorson, Cavanda ve Podolski yetisse bile... Besiktas sampiyon olur bu ligde.

Biz ne kadar puan toplarsak bir tik fazlasini toplar Besiktas

Gokhan Inler cok iyi... 2 Beklerini soylemeye gerek yok.. Taraftar havaya girmis... Ilk 2 sene Fatih Terimli Galatasaray ne ise suanki Besiktasda o.

Gecmis olsun fazla umitlenmeyin derim. Ben kolay kolay boyle konusmam ilk 2 haftada. Gorunen koy klavuz istemez. Besiktas cok buyuk mallik sakatlik yapmazsa vermezler

2ncilige oynayalim.

Jor gitsin diyen yok beyler kendi kendinize gaza gelmeyin..oyuncular iyi oynamiyor maalesef istek yok savunma cok kotu fizik olarak iyi degiliz.pivot st var bir tane orta acilmiyor..adami bir tek hava topu indirsin diye kullaniyoruz

Kimse kusura bakmasin Sigthorson, Cavanda ve Podolski yetisse bile... Besiktas sampiyon olur bu ligde.

Gokhan Inler cok iyi... 2 Beklerini soylemeye gerek yok.. Taraftar havaya girmis... Ilk 2 sene Fatih Terimli Galatasaray ne ise suanki Besiktasda o.

Gecmis olsun fazla umitlenmeyin derim. Ben kolay kolay boyle konusmam ilk 2 haftada. Gorunen koy klavuz istemez. Besiktas cok buyuk mallik sakatlik yapmazsa vermezler

2ncilige oynayalim.

Su gokhani biz alsak oynayamaz agir soveriz

2ncilige oynayalim.

Tolga 4-2-3-1 in oyuncusu değil.

Box to box oynamak için tekniği yetersiz.
Libero oynamak için ise atletik değil ve pozisyon bilgisi yok.

Tolga orta sira takımlarda 4-3-3 ortasahasinda ancak yer bulur.

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!
Bence senin futbol bilgin zayıf. En çok koşan, ikili mücadele kazanan, topu verimli kullanan sahanın bruma ile birlikte bence en iyisiydi. Şut konusunda kendini geliştirmesi lazım. Ayrıca libero görevini ilk yarı çok da iyi yaptı. 2. Yarıda bxb tabir ettiğin yerdeydi. Sırıttımı?? Bence hayır maçın analizine bak istersen

Etrafinizdaki Galatasaraylilari bosuna heveslendirmeyin inancli olmak takimi tutmak inanmak iyi birseydir ama koru korune pozitif dusunup bir beklenti icine sokmak bizi daha kotuye getirir.

Bu sezon 2ncilige oynicaz simdiden buna odaklanin buna alisin. Bos yere beklentiye girmeyin. Vallahide billahide bitti lig. Sizin icin diyorum beyler

Geri