16/17 H:30 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 7 Mayıs

Besiktas cok buyuk ihtimalle sampiyon yine. Fikstur lokum gibi. Basaksehir sampiyon olmasi cok zor

Fenerbahçe'nin bu sezon ligde ceza sahasında topla en az buluştuğu iki maç (Opta)28.Hafta Galatasaray - 8 (G)30.Hafta Beşiktaş - 9 (B)

ve adamlar bu maclari kaybetmedi :D

C_Pl45hXUAExQ1c.jpg

Bir insan cenabet olurda bu kadar mi olur ya.

Dursun karisinin besiktasli oldugunu acikladiktan sonra besiktasin iki yakasi bir araya gelmedi.

Besiktas cok buyuk ihtimalle sampiyon yine. Fikstur lokum gibi. Basaksehir sampiyon olmasi cok zor
kendi sahanda bu leş feneri yenemiyorsan üstelik dokuz kişiye karşı gol yiyerek, işte o zaman işler hiç belli olmaz. Hele hele o kadar puan farkından sonra tek puana düşmüşken son maçlar hiç kolay olmaz.

kendi sahanda bu leş feneri yenemiyorsan üstelik dokuz kişiye karşı gol yiyerek, işte o zaman işler hiç belli olmaz. Hele hele o kadar puan farkından sonra tek puana düşmüşken son maçlar hiç kolay olmaz.

feneri yendi besiktas. fenerin inanilmaz bali devreye girdi. Sutu olmayan fener olmayan yerden gol atti. Onumuzdeki 4 maci da rahat kazanir besiktas. Keza bu tarz balli bir takim ile oynamayacaklar

Başakşehir 1 puan bile kaybetmez hepsi anadolu takımı ??

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

besiktasimizda dunyanin en iyi kalecisi fabri, dunyanin en iyi stoperi marcelo ve dunyanin en iyi on numarasi talisca olmasina ragmen 30 haftasi gecmis ligde toplama takim basaksehiri saf disi birakamiyorlar.

bu nasil is.

Volkan Demirel: "Biz beraberliğe sevinen, kutlayan bir takım değiliz ama hiç olmazsa Beşiktaş'a bir çelme çakmış olduk."

feneri yendi besiktas. fenerin inanilmaz bali devreye girdi. Sutu olmayan fener olmayan yerden gol atti. Onumuzdeki 4 maci da rahat kazanir besiktas. Keza bu tarz balli bir takim ile oynamayacaklar
bakalım ben kolay geçeceğini düşünmüyorum ve umarım bir şekilde kaybederler şampiyonluğu. Gerçi şu an için buda yeter göklere çıkarılan beşiktaş, süper star yapılan talisca, Başakşehirin bir puan önünde.

Volkan Demirel: "Kalecilerin kaderidir. Bu benim de başıma gelmişti. Fabri bu sezon iyi oynadı. Fabri'ye geçmiş olsun diyorum."

5db99970ded7f98143055580b1f50dd5.jpg

Geri
Üst Alt