16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Galibiyet değil 15 üzeri şut bekliyorum, bunların en az 7-8 tanesi de gol pozisyonu olmalı.

Bu takım geçen yıl hayvan gibi gol atıyordu, bu yıl kadroda eksilen neredeyse yokken böyle mala bağlarsak bu iş yürümez resmen gol atamamaya başladık ve geçen yıldan farksız olarak mal mal goller yiyoruz.

Metro kapalimi yoksa yine sanayi mahallesinden tabana kuvvet mi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metro kapalimi yoksa yine sanayi mahallesinden tabana kuvvet mi

Yürümene gerek yok renkdaş.

4.levent metroda inip dolmuşa veya 41st ye bincen stadın orda incen. Çoğu kişi bilmıyor bunu boşu boşuna sanayi mah metroda inip yürüyorsunuz.

Yürümene gerek yok renkdaş.

4.levent metroda inip dolmuşa veya 41st ye bincen stadın orda incen. Çoğu kişi bilmıyor bunu boşu boşuna sanayi mah metroda inip yürüyorsunuz.
Sanayiden de genelde stada ucretsiz otobusler kalkiyorda binmiyorum. Metro kapaliysa dedigin sekilde gitmeyi denerim. Araba ile gitmek iskence zaten kiytirik tr kupasi macinda bile otopark doluyor. Doluncada stadin cevresinden dolasman zorunda kaliyorsun guya stadin 2 bin kisilik otoparki var ama bir ise yaramiyor. Oraya girmek icin Galatasaray kartimi ne istiyorlar o otopark resmen yoneticiler ve futbolcular icin yapılmis

Sanayiden de genelde stada ucretsiz otobusler kalkiyorda binmiyorum. Metro kapaliysa dedigin sekilde gitmeyi denerim. Araba ile gitmek iskence zaten kiytirik tr kupasi macinda bile otopark doluyor. Doluncada stadin cevresinden dolasman zorunda kaliyorsun guya stadin 2 bin kisilik otoparki var ama bir ise yaramiyor. Oraya girmek icin Galatasaray kartimi ne istiyorlar o otopark resmen yoneticiler ve futbolcular icin yapılmis

aracı sanayi mahallesine parket biz öyle yapıyoruz sonrada ya yürüyoruz yada metroya biniyoruz. otoparka gerek yok bence.

aracı sanayi mahallesine parket biz öyle yapıyoruz sonrada ya yürüyoruz yada metroya biniyoruz. otoparka gerek yok bence.
Oralarda cok tekin degil gecen sene biz park yeri ararken kundaklanmis minibus gormustum :D stadin karsinda ispark otoparki var o da alternatif olabilir

Podolski ve Cavanda çok hazır değillerse Kayseri maçındaki ilk 11 başlamalı.

Selçuk'a mesaj verildiği gibi Sneijder'e de ayar verilecekse Josue 11 başlayabilir. Ya da Podolski Eren'in2 metre arkasında 10,5 numara olabilir.

Son düzenleme:
Oralarda cok tekin degil gecen sene biz park yeri ararken kundaklanmis minibus gormustum :D stadin karsinda ispark otoparki var o da alternatif olabilir

Ben hep İsparka koyardım arabayı. Çıkmak bazen 1 saati buluyor ama en azından Güvenli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla Kayseri'ye puan bıraktıktan sonra hiç bir maça kesin gözüyle bakmamalıyız. Umarım uzun zaman sonra rahat maç izleriz.

görmek istediğim 11
Muslera
Cavanda-Chedjou-Hakan-Carole
De Jong-Tolga
Bruma-Josue-Podolski
Eren

noldu bu sneijdere anlamadım milli maçta sahanın en iyisiydi hatta mvp oldu ama geldi bizim kayseri macında mala bagladı

ben sanayi mahallesinde oturuyorum. Maça gelen arkadaşlar için sabah bilgi verin sokakta park yeri ayarlarım ben sorun değil

Gökmen'e göre poldi için sağlık heyeti çalışıyormuş, hafif sakatlığı kalmış ve hoca haftaya cavanda ile poldi sağ kanadını çıkaracakmış. İnşallah poldi de iyileşir de şu saçma Yasin Sabri idiotlarından kurtuluruz

Top oynasınlar yeter.
Al gülüm ver gülüm ile bir yere varamayız.

Azıcık baskılı oynasak ligde gol atamayacagimiz takım yok.

2 senedir bariz şekilde baskı kuramama sorunu yaşıyoruz.

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Ben bu yüzden "Riekerink furyasi henüz abarti" diyordum.

Geldiginden beri 6-0´lik mac disinda tek iyi oynadigimiz mac yokken, Riekerink´in bu kadar abartilmasina cok sasiriyordum.

Ben pasa dayali sistemleri cok severim. Bunda bir sikinti yok. Ancak pas yaparken baski yapmayi unutmayacaksin.

Galatasaray´in defans hatti saatli bomba. Dolayisiyla mac kazanmak icin minimum 2 gol atmasi lazim bu takimin her mac. O da en az.

Bu da baski ve pres yapmadan olmaz. Aylardir bu sikici futbola eyvallah diyoruz ama artik mazeret yok.

Güzel kararlar aldi eyvallah. Ama güzel kararlar verdi diye bu berbat oyunu cekecek halimiz de yok. Artik zamani geldi, kusura bakmasin.

Ikincisi, Riekerink saha kenarinda cok pasif. Oyunculari atesleyecek, kendine getirecek en ufak hareketi, hamlesi yok. Sadece bakiyor.

Daha aktif olmali, daha hirsli ve hareketli olmali. Pas yaparken baski yaptirmayi da unutmamali.

Riekerink Bey'in yine 2 oyuncu değişiklik yapacağı maç olacak, hayır kendini seviyorum da daha 3 oyuncu değiştirdiğini göremedik

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

noldu bu sneijdere anlamadım milli maçta sahanın en iyisiydi hatta mvp oldu ama geldi bizim kayseri macında mala bagladı
Çünkü bizim ülkemizde yıldız oyuncu korunmadığı için kasaplar, kazmalar bu tarz oyuncuları yıldırırlar kaldı ki Wesley yumusak bir oyuncu da değil ona rağmen etkileniyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt