Halit Koçak
Sarı Üye
- 13 Nisan 2013
- 704
- 0
- 706
Selçuk oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metro kapalimi yoksa yine sanayi mahallesinden tabana kuvvet mi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanayiden de genelde stada ucretsiz otobusler kalkiyorda binmiyorum. Metro kapaliysa dedigin sekilde gitmeyi denerim. Araba ile gitmek iskence zaten kiytirik tr kupasi macinda bile otopark doluyor. Doluncada stadin cevresinden dolasman zorunda kaliyorsun guya stadin 2 bin kisilik otoparki var ama bir ise yaramiyor. Oraya girmek icin Galatasaray kartimi ne istiyorlar o otopark resmen yoneticiler ve futbolcular icin yapılmisYürümene gerek yok renkdaş.
4.levent metroda inip dolmuşa veya 41st ye bincen stadın orda incen. Çoğu kişi bilmıyor bunu boşu boşuna sanayi mah metroda inip yürüyorsunuz.
Sanayiden de genelde stada ucretsiz otobusler kalkiyorda binmiyorum. Metro kapaliysa dedigin sekilde gitmeyi denerim. Araba ile gitmek iskence zaten kiytirik tr kupasi macinda bile otopark doluyor. Doluncada stadin cevresinden dolasman zorunda kaliyorsun guya stadin 2 bin kisilik otoparki var ama bir ise yaramiyor. Oraya girmek icin Galatasaray kartimi ne istiyorlar o otopark resmen yoneticiler ve futbolcular icin yapılmis
Oralarda cok tekin degil gecen sene biz park yeri ararken kundaklanmis minibus gormustumaracı sanayi mahallesine parket biz öyle yapıyoruz sonrada ya yürüyoruz yada metroya biniyoruz. otoparka gerek yok bence.
Oralarda cok tekin degil gecen sene biz park yeri ararken kundaklanmis minibus gormustumstadin karsinda ispark otoparki var o da alternatif olabilir
Oralarda cok tekin degil gecen sene biz park yeri ararken kundaklanmis minibus gormustumstadin karsinda ispark otoparki var o da alternatif olabilir
Çünkü bizim ülkemizde yıldız oyuncu korunmadığı için kasaplar, kazmalar bu tarz oyuncuları yıldırırlar kaldı ki Wesley yumusak bir oyuncu da değil ona rağmen etkileniyornoldu bu sneijdere anlamadım milli maçta sahanın en iyisiydi hatta mvp oldu ama geldi bizim kayseri macında mala bagladı