16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Yine üretkenlik yok. Sadece brumanın kişisel becerisine kalmış gibi bir halimiz var.
Çok mücadele var çok emek var çok hırs var evet ama sonuç olarak gol pozisyonu üretememe devam ediyor.
Yasin hayalet gibi resmen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cavanda ve Sinan girip acaba Sneijder ve Sabri çıkar mı? Sinan Eren'in yanına geçsin.

Sabri ve Selcuk haric gayet iyiyiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erman a helal olsun digiturku rezil ediyo

golu van persie atsa 10 kere izlettirirler

Josue'yi bir de Selçuğun yerine denemeliyiz.
Josue-->Selçuk
Cavanda-->Sabri

Rize'nin de kısıtlı olmasının ve ev sahibi avantajını da unutmamak lazım. Yoksa takım defansı yine bomba.

Yok hocam,zaten top bizdeydi hep,Rize doğru dürüst atak yapamadı bile.Ondan.Yoksa katılıyorum,defansın saçmaladığı 1 pozisyon oldu yine. :D

De Jong gelirse bir nebze olsun toparlanırız diye düşünüyorum defansif anlamda.Tandemin önünde rakibi karşılar.

Açıkçası kondisyonun bu kadar da ani bir yükseliş içinde olması beni biraz korkutuyor. Neyse ki haftada tek maç.

Coşku, mücadele, emek, hırs var ama bu kadar istek üretkenlik de getirmeli. Getirmemesinin belli sebepleri var tabi.

Yine üretkenlik yok. Sadece brumanın kişisel becerisine kalmış gibi bir halimiz var.
Çok mücadele var çok emek var çok hırs var evet ama sonuç olarak gol pozisyonu üretememe devam ediyor.
Yasin hayalet gibi resmen.

Yasinin yerine sinan veya podolski monte edilmeli.Özellikle sinan artık kendine gelmeli.Gidişatı pek iyi değil.

Galiba en çok like alan Yolanthe yengenin fotosu olmuş :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hücumda kötüyüz...sabri ve yasin çok bozuyo oyunu.

İyi pres ve pasla olmuyor kaleye isabetli şutumuz yok bir iki şut dışında biride gol oldu zaten

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Csk2CdQWgAAkkt0.jpg

Adem hoca hakkında olumlu konusyorsa JORa kefil olabilirim

Ya abi Sneijder acayip kötü ya Selçuk yine kötü orta sahada iyi olan bir tek Tolga var ama pas atacak Sneijder ve Selçuk kötü olunca pozisyon üretemiyoruz Bruma'dan inanılmaz işler yapmasını bekliyoruz.

Geri
Üst Alt