GSCimbom
16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül Sayfa 4

Mert Aslan ·

Cevap
366
Okunma
20,7K
Sayfa
4/19
CanlıKasımpaşa15FenerbahçeM.S
Antu da mac konusunda gördüm demin, dogru mu bu?

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
iyersoy - 18.09.2016 10:55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Size ilginç bir istatistik vereyim. FENERBAHÇE karşısına teknik direktör değişikliği ile çıkan takımların hepsi ilk maçta bizi yenmiş. Şu ana kadar bırak galibiyeti puan alamamışız.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Edit: Dogru degilmis gecen sezon Sergen'in yeni geldigi Antepi yenmisler diyor baska bir Fenerli.

Antu da mac konusunda gördüm demin, dogru mu bu?

[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
iyersoy - 18.09.2016 10:55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Size ilginç bir istatistik vereyim. FENERBAHÇE karşısına teknik direktör değişikliği ile çıkan takımların hepsi ilk maçta bizi yenmiş. Şu ana kadar bırak galibiyeti puan alamamışız.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Edit: Dogru degilmis gecen sezon Sergen'in yeni geldigi Antepi yenmisler diyor baska bir Fenerli.

Sallamış.14-15'te Kemal Özdeş Balıkesir'in başına yeni geçmişti fb 1-0 yendi.Kemal Özdeş'in Paşa'daki ilk maçı bu olacak.Umarım tekrarlanmaz.

Berabere kalirlarsa ne güzel olur lan :D
Maglubiyet beklemiyorum. Kasimpasa kötü deniliyor ama hic izlemedim bu sezon acikcasi.

Berabere veya mağlubiyet fark etmez,Fener bu maçı da kazanamazsa fişi çekilir.Tamam ligin başı falan da,maç alamıyor adamlar.Şampiyonun yaklaşık 30 puan kaybetme kredisi var,herifler üçte birini ligin 3.,4. haftasında yemiş olacak.Şampiyon olacak bir takımın istatistiği değil bunlar.

Berabere veya mağlubiyet fark etmez,Fener bu maçı da kazanamazsa fişi çekilir.Tamam ligin başı falan da,maç alamıyor adamlar.Şampiyonun yaklaşık 30 puan kaybetme kredisi var,herifler üçte birini ligin 3.,4. haftasında yemiş olacak.Şampiyon olacak bir takımın istatistiği değil bunlar.

1-2 maç daha kazanamazlarsa tarihlerinde görülmemiş bir farkla sezonu bitirebilirler.Birçok adamı kadro dışı kalır ve satılır.Aziz asla ama asla bırakmaz.Kesin olan tek şey bu.Aziz ölene kadar başkan kalır.Şimdiden dua etmeye başlasınlar

Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Souza, Ozan Tufan, Volkan Şen, Lens, Emenike

Vitor h.o

Geri