Hakan Ergün
10 Numara!
Kazanirlar mi kaybederler mi bilmiyorum ama kadrolari bayagi kötü.
Kazanirlar mi kaybederler mi bilmiyorum ama kadrolari bayagi kötü.
Ramazan, Otigba, Bozhikov, Tarouco, Veysel, Popov, Etoundi, Pavelka, Castro, Tunay, Adem Büyük
Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Souza, Ozan Tufan, Volkan Şen, Lens, Emenike
Vitor h.o
Fb bu sefer kazanır.Hem Paşa'nın kadrosu güçsüz hem de Paşa uzun zamandır puan alamıyor bunlardan.En son Aykut zamanında 2-0 yenmişlerdi.(Aykut'un Alex'le Stoch'u oyundan aldığı,maç sonunda da istifa edip vazgeçtiği meşhur maç.)
3 haftadır kazanamadılar,ben bundan dolayı kazanacaklarını düşünüyorum.Maç başka bir zamanda olsa,görüşüm farklı olabilirdi aslında.Ama bu sefer de kazanamazlarsa,büyük krize girecekleri aşikar.
Sence ne olur bu maç?
Bu konuyu konuşmuştuk.Düşüncem değişmedi.Yanılmam dileğiynen.
Kasımpaşa 2-1 Fenerbahçe
[FONT=proxima_nova_ltsemibold]“Profesyonel futbolcu Robin van Persie ile 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında oyuncuya ödenecek sezounluk garanti ücret 4.900.000 EUR, maç başı ücreti 20.000 EUR’dur. (azami 40 maç)”[/FONT]
Fener'in kadrosu cok kötü gercekten.
Salih Ucan'a umut baglayan adamlara mi gülersin yoksa Emenike-Sow ikili forvet oynasin diyenlere mi gülersin.