GSCimbom
16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül Sayfa 15

Mert Aslan ·

Cevap
366
Okunma
20,8K
Sayfa
15/19
CanlıKasımpaşa15FenerbahçeM.S
Paşa cidden kötü ama Fenerbahcenin ilk 3 haftadaki puan kayıplarının tamamen şanssızlıktan kaynaklandığını söyledim hep. Hatta iddaa ediyorum bizim üzerimizde bitirirler ligi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fb'den bi cacık olmaz. gecen sene gökhan-caner vardı, bu sene onlarda yok.

lens'i simdiden takıma küstürdüler. rvp zaten kafada futbolu bitirmis. emenike-volkan ile mi ligi bizim üzerimizde bitirecekler? ikisindede kafa yok. üst düzey fizikleri ile iş yapıyorlar ama nereye kadar?

bugün fb kasımpasa degilde herhangi bir anadolu deplasmanına gitse patates olurdu. kasımpasa en iyi zamanında da fb'ye yatıyordu bugünde yattı.

Senin anlamadigin nokta bir kere benim o yorumda iki oyuncuyu kiyaslamamam. Sen ise gelip olayi kiyasa vuruyorsun.

Bir kere adaletli yorum yap. Kjaer lig basladigindan beri cok kötü durumda. Ayrica bu adamin önünde geldiginden beri Topal-Ozan-Josef 3lüsü oynuyor, yaninda ise bir stoper daha.

Chedjou dedigin adam geldiginden beri önünde maksimum bir formsuz Melo ile oynadi, yaninda Sabri, Semih, Balta gibi oyuncularla.

Önünde 3 defansif orta saha arti 1 stoper partneri olan bir adam hala sacma sapan hatalar yapiyorsa ligin en iyi stoperi olamaz, bundan bahsediyorum. Sen koy bakalim Chedjou'nun önünde 3 tane De Jong, yanina bir dogru dürüst stoper ve sonra bi görelim.

Kıyasa vurmamış olabilirsin,ben de ilk başta kıyas yapmadım,sadece bu Chedjou sevdası ne diye sordum,en ufak konusu geçtiğinde bile bir savunma çabası içindesin çünkü.Dikkatimi çekti alıntıladım mesajını,bu kadar sert tepki vermen en baştan falso.Tartışma adabı diye bir şey var,değil mi?

Chedjou geldiğinde Melo gayet de formdaydı,2013-2014 sezonunda.Mancini'nin de defansif oyun anlayışını biliyoruz zaten,özellikle de dışarda.O sezon belki bombalığını pek göremedik o oyun anlayışından dolayı da,sonrası malum.Bireysel hatalarını da mı başkalarına yükleyeceğiz tamamen?Son 2 hatta 3 sezondur adamın nerede ne yapacağı belli değil,top onun ayağına geldiğinde tedirgin oluyorum geride,en olmadık yerlerde bile çalım deniyor mesela,ya kaptırırsa örneğin.Dünya umrunda değil adamın.Stoper dediğin iyi kademeye girecek,iyi pozisyon alacak,takımına güven verecek,rakip hücumcuların korkulu rüyası olacak,agresif olacak biraz,iyi markaj yapacak.Bunların özellikle takıma güven verme kısmı,pozisyon alma kısmı yok.Kaçırdığı adamların,yaptığı saçma hataların haddi hesabı yok. Ancak Chedjou'nun tekniği bir stopere göre de fazla iyi.Yani nerede oynar bilemiyorum ama kesinlikle iyi bir stoper değil bana göre.

Geçen sene de lige kötü başladı Kjaer,sonradan toparladı.Bir oyuncu,neticede sürekli aynı olamaz değil mi?Bana kalsa,Kjaer de istemem ben,Glik tarzı bir adamı zorlardım.

Paşa cidden kötü ama Fenerbahcenin ilk 3 haftadaki puan kayıplarının tamamen şanssızlıktan kaynaklandığını söyledim hep. Hatta iddaa ediyorum bizim üzerimizde bitirirler ligi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok zor bir ihtimal.Orta sahaları felaket.Fenerbahçe daha puan kaybedecek,bu galibiyet resmen karambole oldu gibi bir şey onlar için.

Kıyasa vurmamış olabilirsin,ben de ilk başta kıyas yapmadım,sadece bu Chedjou sevdası ne diye sordum,en ufak konusu geçtiğinde bile bir savunma çabası içindesin çünkü.Dikkatimi çekti alıntıladım mesajını,bu kadar sert tepki vermen en baştan falso.Tartışma adabı diye bir şey var,değil mi?

Chedjou geldiğinde Melo gayet de formdaydı,2013-2014 sezonunda.Mancini'nin de defansif oyun anlayışını biliyoruz zaten,özellikle de dışarda.O sezon belki bombalığını pek göremedik o oyun anlayışından dolayı da,sonrası malum.Bireysel hatalarını da mı başkalarına yükleyeceğiz tamamen?Son 2 hatta 3 sezondur adamın nerede ne yapacağı belli değil,top onun ayağına geldiğinde tedirgin oluyorum geride,en olmadık yerlerde bile çalım deniyor mesela,ya kaptırırsa örneğin.Dünya umrunda değil adamın.Stoper dediğin iyi kademeye girecek,iyi pozisyon alacak,takımına güven verecek,rakip hücumcuların korkulu rüyası olacak,agresif olacak biraz,iyi markaj yapacak.Bunların özellikle takıma güven verme kısmı,pozisyon alma kısmı yok.Kaçırdığı adamların,yaptığı saçma hataların haddi hesabı yok. Ancak Chedjou'nun tekniği bir stopere göre de fazla iyi.Yani nerede oynar bilemiyorum ama kesinlikle iyi bir stoper değil bana göre.

Geçen sene de lige kötü başladı Kjaer,sonradan toparladı.Bir oyuncu,neticede sürekli aynı olamaz değil mi?Bana kalsa,Kjaer de istemem ben,Glik tarzı bir adamı zorlardım.
Ezbere konusmalar bunlar, haddi hesabi yokmus. Ezbere yorum dedigim gibi. Neyse senin görüsün, farkli sistemlerde oynayan oyunculari kiyaslamak benim anlaysima aykiri. Zaten su an Chedjou-Kjaer tartismasi da yaratmak istemiyorum.

Geri
Üst Alt