Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Bruma'nın yıldız olma yolunda bir tık daha ilerleyeceği maç olacak.Perperişan edecek bjk savunmasını.
O da olabilir ama bunların 2 kalecisi de birbirinden beter en son Akhisar maçında Fabri frikikten gelen zayıf vuruşu neredeyse içeriye almayı başarıyorduHangi Tolga? Çünkü ben onların Tolga'sına daha çok güveniyorum![]()
İnşallah o oyununun da ilerisine gidecek Drogba yerine de Eren'i düşünebiliriz.Bu arada Caner'in oynadığı kanatta oynarsa daha çok boş alan bularak daha etkili olur sanki.Bruma 2013-2014 de Drogba'nın 2 gol attığı maçta ki gibi oynasın yeter.![]()
Ya uzun uzun birseyler yazmistim ama tam yollamadan önce bilgisayar Bluescreen verdi. Sinirlendim kusura bakma hepsini yine yazamayacagim.
Kisacasi pek takma böyle seyleri kafana, derbi bu sonucta hic birsey önceden belli olmaz. Yeter ki bizimkiler ciksin adam gibi oynasin gerisinin önemi yok. Besiktasi da bu kadar büyütmeylim gözümüzde. Ilk golü bulduk mu ayaklari birbirine dolasir.
Bencede jong oynamalı, snijder ile selçuk ileride daha çok sorumluluk alır ve defansif olarak daha sağlam dururuz.Bu lig tv ne kadar saçma bir kanal , bütün kaynaklar poldi iyileşti idmana bugün yarın çıkacak ama Maçta oynamayabilir diyor lakin lig tv sakatlığı sürdüğü için diyor . Ya habercilik yerlerde , bir de bunlar yayıncı kuruluş şaka gibi. Hoca Yasin yerine jong ile oynayıp orta sahayı üçlemeyi düşünüyor yazıyor çoğu yerde . Aslında iyi olur bence de 3'lü orta saha. Sneijder iyi orta açıyor Eren'e , solda o oynar sağda bruma , arkada da Selçuk oynar Sneijder pozisyonunda ama daha defansif sonuçta . İyi olur bence de bjk maçını göz önüne koyarsak
Sent from my iPhone using Tapatalk
inş öyle olur. cok heyecanlıyım. bjk'yi olurda yenersek şampiyonluk yolunda büyük bir adım atarız.
beraberlikte iyi sonuc olur.
Tekrar ediyorum,bu kadar anlamlar yüklenmesi gereksiz olan maç.Sonuç ne olursa olsun devam edecek yarış.Kaybetsek bile sorun yok,devam.
3 puanlı sistemde ve ligin basında bir sorun olmaz ama kazanırsak takıma ayrı bir hava geleceği aşikar.
Aslında snejder'i kanatta daha çok kullanmak en mantıklısı . İzlediğim maçlarda snejder ortadan çok hep sol tarafa kaçıyor ve orada oynuyor , Eren'e ortalar da oradan geldi zaten . Kısaca Yasin gibi beyinsizler yerine snejder'i sola çekip 3'lü orta sahayı birkaç maç denemeliyiz , belki Selçuk özüne de döner böylelikle .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son macta iki orta da sag kanattan geldi yalniz. Akhisar macinda soldan ortalamisti Eren'e.