GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 32

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
32/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
dün akşam bu maç rüyama girdi... skor 4-0 dediklerini görüyorum ama bizim takım mı beşiktaş mı yeniyor anlamıyorum... sonra erdal bakkala benzeyen bir dükkanda televizyonu görüyorum maç yayınlanıyor... yaklaştıkça Galatasaray'ın 4-0 önde olduğunu görüyorum. dükkana girer girmez bir beşiktaşlı penaltı alıyor ve gol oluyor... maç 70. dk'larda falan 4-1 oluyor... sonra kazanırız zaten diyerek sevinçle dükkandan çıkıyorum derken uyandım... Allah hayır etsin...

Maç zaten VDFNARN'da 1-0 olsa gam yemem... ama esas bu maçla ilgili beni mutlu eden taraftarımızın da maça gidebiliyor olması... onun için skordan önce ön plana maçın sakin huzurlu ve üst düzey geçmesi temennisini koyuyorum... Beşiktaş iyi bir takım. Hem Şenol Hoca hem Fikret Orman birkaç senedir arka arkaya güzel hamleler yapa yapa getirdiler takımı bu noktaya. ama biz de oldukça iyi başladık... Riko hozama, belli başlı oyuncular önde olmak kaydıyla tüm takıma olan bakışımız olumlu, güvenimiz var... Uzun zaman sonra ilk defa Beşiktaş maçı için Fenerbahçe maçından daha fazla heyecanlandığımı hissediyorum.

O yüzden ilk olarak seyir ve oyun kalitesi yüksek bir maç diliyorum. ikinci olarak Galatasaray ve Galatasaraylı oyuncuların üzerlerine düşeni yapmasını ve bu maçtan güzel bir galibiyet almayı...

Hakem özelinde Ali Palabıyık bence güzel bir seçim... en azından başka bir gedikli gelse mutlaka fi tarihinde bir maçta Galatasaray'ı veya Beşiktaş'ı doğramışlığı ortaya çıkacak, maç başlamadan yine bir lince uğrayacak. Ali Palabıyık yeni jenerasyondan ve bu açıdan diğerlerine nazaran şanslı bir hakem. Allah hakem şansı versin bizi veya Beşiktaş'ı kayırarak yönetmesini değil, adilce oyuna hükmetmesini nasip etsin...

Son düzenleme:
dün akşam bu maç rüyama girdi... skor 4-0 dediklerini görüyorum ama bizim takım mı beşiktaş mı yeniyor anlamıyorum... sonra erdal bakkala benzeyen bir dükkanda televizyonu görüyorum maç yayınlanıyor... yaklaştıkça Galatasaray'ın 4-0 önde olduğunu görüyorum. dükkana girer girmez bir beşiktaşlı penaltı alıyor ve gol oluyor... maç 70. dk'larda falan 4-1 oluyor... sonra kazanırız zaten diyerek sevinçle dükkandan çıkıyorum derken uyandım... Allah hayır etsin...

Maç zaten VDFNARN'da 1-0 olsa gam yemem... ama esas bu maçla ilgili beni mutlu eden taraftarımızın da maça gidebiliyor olması... onun için skordan önce ön plana maçın sakin huzurlu ve üst düzey geçmesi temennisini koyuyorum... Beşiktaş iyi bir takım. Hem Şenol Hoca hem Fikret Orman birkaç senedir arka arkaya güzel hamleler yapa yapa getirdiler takımı bu noktaya. ama biz de oldukça iyi başladık... Riko hozama, belli başlı oyuncular önde olmak kaydıyla tüm takıma olan bakışımız olumlu, güvenimiz var... Uzun zaman sonra ilk defa Beşiktaş maçı için Fenerbahçe maçından daha fazla heyecanlandığımı hissediyorum.

O yüzden ilk olarak seyir ve oyun kalitesi yüksek bir maç diliyorum. ikinci olarak Galatasaray ve Galatasaraylı oyuncuların üzerlerine düşeni yapmasını ve bu maçtan güzel bir galibiyet almayı...

Tagını Riekerink Jan Olde yapsak,avatara da Riekerink hocamızı koysak olur mu?

Palabiyik'in yönettigi Galatasaray maclari

CtCIczkXEAEf3ft.jpg

Stat: Konya Büyükşehir
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar, Ali Palabıyık
Beşiktaş: 29- Tolga Zengin (K), 6- Dusko Tosic, 10- Olcay Şahan, 13- Atiba Hutchinson, 15- Oğuzhan Özyakup, 18- Tolgay Ali Arslan (Dk. 73, 17- Ömer Şismanoğlu), 20- Necip Uysal (Dk. 106, 3- Adriano Correia), 21- Kerim Frei (Dk. 46, 7- Ricardo Quaresma), 23- Cenk Tosun, 30- Marcelo Antonio Guedes, 32- Andreas Beck.
Galatasaray: 1- Fernando Muslera, 8- Selçuk İnan (K), 10- Wesley Sneijder, 11- Lukas Podolski (Dk. 43, 9- Eren Derdiyok), 14- Martin Linnes, 18- Sinan Gümüş (Dk. 87, 7- Yasin Öztekin), 20- Bruma, 21- Aurelien Chedjou, 22- Hakan Kadir Balta, 23- Lionel Carole, 27- Tolga Ciğerci.

Sarı Kart: Dk. 57 Andreas Beck, Dk. 87. Oğuzhan Özyakup, Dk. 99 Necip Uysal (Beşiktaş), Dk. 77 Tolga Ciğerci (Galatasaray)

Goller: Dk. 100 Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Dk. 107 (Kendi kalesine) Aurelien Chedjou (Beşiktaş)

4 uncu hakem olarak guzel yonetmisti bjk macimizi eksik olmasin .. bari bir sey tasiyorsunuz kontrol edin az

Serdar, podolski ve sigthorsson kadroda olmayacakmış.
Dejong durumu maç saati belli olacakmış.
Podolski tam bu maçın adamıydı da zaten hayır gelmez ondan artık.
Hem sene öncesi kamplarını kaçırdı hemde sakatlandı. Çok zor verim alınır ondan bu sene.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stat: Konya Büyükşehir
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar, Ali Palabıyık
Beşiktaş: 29- Tolga Zengin (K), 6- Dusko Tosic, 10- Olcay Şahan, 13- Atiba Hutchinson, 15- Oğuzhan Özyakup, 18- Tolgay Ali Arslan (Dk. 73, 17- Ömer Şismanoğlu), 20- Necip Uysal (Dk. 106, 3- Adriano Correia), 21- Kerim Frei (Dk. 46, 7- Ricardo Quaresma), 23- Cenk Tosun, 30- Marcelo Antonio Guedes, 32- Andreas Beck.
Galatasaray: 1- Fernando Muslera, 8- Selçuk İnan (K), 10- Wesley Sneijder, 11- Lukas Podolski (Dk. 43, 9- Eren Derdiyok), 14- Martin Linnes, 18- Sinan Gümüş (Dk. 87, 7- Yasin Öztekin), 20- Bruma, 21- Aurelien Chedjou, 22- Hakan Kadir Balta, 23- Lionel Carole, 27- Tolga Ciğerci.

Sarı Kart: Dk. 57 Andreas Beck, Dk. 87. Oğuzhan Özyakup, Dk. 99 Necip Uysal (Beşiktaş), Dk. 77 Tolga Ciğerci (Galatasaray)

Goller: Dk. 100 Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Dk. 107 (Kendi kalesine) Aurelien Chedjou (Beşiktaş)

4 uncu hakem olarak guzel yonetmisti bjk macimizi eksik olmasin .. bari bir sey tasiyorsunuz kontrol edin az

Acip tek tek maclara mi bakacagim hangisini yönetti diye. Yapanin sucu ben gercekligini mi kontrol edecegim alt tarafi maclari yöneten hakemler söz konusu.

De jong a noldu arkadas? Kayseri macindan sonra biseyi yok diye aciklama yaptilar adam 2 haftadir sakat bu mactada oynayamayacakmis..sigthorsson dejong cavanda serdar podolski 5 adamdan faydalanamiyoruz kac haftadir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bjk passoligim de oldugu icin bizim passolige yukleme yaptirmiyor , bu passoligte buyuk sorun , rakip takimin karti varsa ev sahibi , ev sahibi varsa rakip tribune sizma olmasin diye aldirtmiyor

fakat tff logolu olunca da bjk veya Gs logolu degil diye aldirmiyor

benim gibi fanatik olmayan sporseverlere ne zulumdur bu

Dun su ligtv'deki derbili yillar programini izledim. Adini tam hatirlayamadim. 2001'den beri bjk ile tum maclarimizdaki goller

Dogru duzgun normal gol atilmamis ki. Ya duran top yada penaltidan. Sadece bir iki tanesi organize. Hep karambole atilmis goller

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kac baskan,hoca,yonetim degisti bir cok insan Sabriyi izlerken yaslandi. Ali samiyen yikildi Arena yapildi, kimler geldi kimler gecti yil 2016 Galatasaray'in sag beki hala Sabri bizi bitirdin be.

Çare Luis Pedro Cavanda bey

Daha iyi bir sag bek icin el ele

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt