Macimiz Pazar gunu degilmiydi. Eminmisin?![]()
Katilmiyorum cunku Avrupada dogru pozisyon alarak , cok kosarak oynatmamaya calisiyorlar. Burada kasaplik yaparak , Kayseri'nin yaptigi gibi en az 15dk yerlerde yatarak oynatmiyorlar. Avrupada adam pozisyon bilgisi , cok kosarak , kompakt oynayarak oynatmiyor. Cok farkli seyler hocam...
Anadoluda boyle yapsin sozunu dahi etmem ama kasaplik yaparak , cirkeflik yaparsa o zaman kokune kadar elestiririm
Dejong olmalıydı kim ne derse desin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kartalisca'ya dikkat edelim. caner ve tosic'in üzerine bol bol oynayalım. bjk'nin erken bir kırmızı kart görmesi işlerini bitirir. aksi halde bjk bu macı alır.
Kartalisca?!??
Bir karganin diyecegi laf gibi...
Ben hic bir karganin bizim Sneijder icin kutsal portakal desigini duymadim mesela. Boyle laflara dikkat etmen gerekir. Sonra tabi ki kis damgasi yersin
Iyi niyetli uyari
Rakip takımı tutmak uye olmaya engel değildir ama olmadigi halde Galatasaraylı gibi davranmak ihraç sebebidir.büyütülecek bir olay göremiyorum. ben duygusal konusmam. bunu yıllarca söylüyorum.
talisca'ya kartalisca dememde ne sakınca var?
Rakip takımı tutmak uye olmaya engel değildir ama olmadigi halde Galatasaraylı gibi davranmak ihraç sebebidir.
sent by note ������������������������
Takim birbirine yakin oynamali, bloklar arasindaki mesafe dar olmali. Iyi pas yapip Bruma ve Yasin gibi hizli oyuncularla kontraataga cikmaliyiz.
Caner ve Gökhan Gönül´ün hücum katkilari ne kadar iyi gibi gözükse de, defansif katkilari bir o kadar zayif diye düsünüyorum.
Bu maci kazanacaksak, Bruma´nin olaganüstü bir performans sergilemesi gerekiyor. Yasin de ayni sekilde.
Sneijder de konsantre olur ve agirligini koyarsa istedigimizi alabiliriz.
Beni düsündüren sey, bu tip atmosferlerde cok siniyoruz ve etkileniyoruz. Gol yedigimiz zaman da toparlayamiyoruz.
ortasahada ağır kalıp hücumlarda iyi organize olamıyoruz. bu sorun bu aksam cözülür mü? 10 hafta sonra cözülebilir ama bu aksam zor görüyorum.
caner ile tosic arıza adamlar. bruma üzerlerine oynasa, söyle erken bir kırmızı-penaltı ile macı alabiliriz.
Olsunda adam sakat. Keyifinden oynatmiyor Rieking