GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 40

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
40/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Tabi Talisca ve Aboubakar gibi hamle sanslari var, bizim yok. Quaresma´nin da Galatasaray maclarinda nasil etkili oldugunu biliyoruz.

Bize cok ters geliyor Quaresma.

Hangi maçta etkili oldu quaresma bize karşı? Ne golü var nede asisti.
En az 10 gs maçı oynamıştır ama ben hiç etkili olduğunu hatırlayamadım?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kartalisca demen seni bjkli yapmaz tabii ki de ama her forumda garip karsilanir. Antuda Sneijder icin Sniper, Elmander icin Golmander ya da Drogba icin Drogbaba demek gibi bir sey. Bu da gizliden o futbolcuya hayranlik besledigini dusunduruyor. Hayranlik duyabilirsin ben bu tarz seylere takilmam ama dedigim gibi forumlarda dogal olarak garip karsilanir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berabere kalma ihtimalimiz var oradan alınacak 1 beraberlik bizim için çok iyi olur.Orta saha güçlü olmalı topu tutacak karekterde bir oyuncumuz yok orada maalesef o yüzden orta sahada kalabalık olup rakibe pas yapma imkanı vermememiz lazım.

Akşama şunlara cakmamiz lazım acayip kıl oldum kıl. Fenerlilerin gözünü seveyim bu tinerciler ne böyle sanarsın son 5 senede 2 kere şampiyonlar ligi ni filan almışlar gibi.

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

sabri-selçuk-yasin. üçünün performansı bizim açımızdan önemli.takımın geri kalanı iyi durumda bu üçü de iyi olursa maçı alırız.

CtGtuzFWAAA7L_1.png

Taliscayı ben bu sene duydum ama bizde bir Adam var ki dillere destan Wesley Sneijder milli takımının gururu kaptanı tecrübeli interde cl kazanmış pardon talisca kimdi :)

Geri
Üst Alt