Yunus Aydın
Kırmızı Üye
rize kadrosunu bozmucak gibi duruyor bozmasında yenersek bu maçı bu gazla seri yapabiliriz gibime geliyor
Dogrudur. Ama biz takim halinde güzel oyun oynamadigimiz için tek bir oyuncudan bunu beklemek yanlis olur. Hele Sneijder gibi performansi takim yapisina bagli olan bir adamdan beklememek lazim.Hakan sen hep demezmisin bizde rakamlara cok dikkat ediliyor asiste goturen paslarda cok onemli diye ben mi yanlis hatirliyorum. Sneijder asist yapiyor ancak muthis bir oyun oynamiyor
profilindekini görünce içime çöken hüzünDogrudur. Ama biz takim halinde güzel oyun oynamadigimiz için tek bir oyuncudan bunu beklemek yanlis olur. Hele Sneijder gibi performansi takim yapisina bagli olan bir adamdan beklememek lazim.
Ayrica bahsettigimiz isim Sneijder, neler yapabilecegini biliyoruz. Orta sinif bir isim olsa istatistiklere aldanmayalim derim.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Yok yav hayatimda bir kere bile gitmedim. Konyali da degilim Konya'da yasayan akrabamda yokKonya ile bir alakan var mı hocam?
Fener maclarinda o reaksiyonu hiç göremedik.Medya ve taraftar desteğiyle favori gözükseler de biz bu tür maçlarda ciddi reaksiyon verebiliyoruz.
Umarım az bireysel hata da bulunur ve yakaladığımız fırsatları değerlendiririz.
Her sonuçta tarihe geçen bir maç olarak, konu tarih olunca da iştahımız kabarıyor.
İki tarafın da taşkınlık çıkarmadan izleyeceği, seyir zevki yüksek bir maç olur ve kazanan taraf olmayı başarırız.
Maçın skorunu tahmin etmek zor bence ama bizimkiler baya baskı yiyecek anlar olacağını düşünüyorum. Selçuk ve stoper tandemin performansları önemli olacak. Top bizdeyken atmosferi umursamadan sakince topu ve rakibi dakikalarca koşturmak gerekir. Devamlılık bıkmadan sakince koştur rakip oyuncuları. Adamlar top rakipteyken devamlı presi düşünmüyor ve farklı anlayışa sahip değiler. Dakika 60-70 bölümlerinde tinerciler ölmüş olur sonra vurmaya deneye biliriz.