GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 117

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
117/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Maçı hoca verdi. Bunu bilir bunu söylerim. 80.dk ya kadar alarm veren sağ tarafı oturdu izledi. Oysa çözüm basit.
Yasin - Hamit
değişikliğiyle 4-5-1 e dönüp,
Sabri - Cavanda
değişikliğiyle de sağ tarafı kapasaydı, bu maç sabaha kadar bizimdi. Ama Sir Riekerink nedense bayılıyor boş boş izlemeye.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi hala Chedjou diyorsunuz. Takim 30 dk yari alani gecmedi Chedjou hata yapmasa Balta yapacak o yapmasa Sabri yapacak. Futbol ozurlusu JOR bizim gibi bakiyor. Hamit Yasin degisikligi gelse ibir 10 dk sonrada SInani alsa 70 te bu maci besiktas 10 sene olsa kazanamazdi.

Iyi bir hocamiz olsaydi suan 15 puandaydik. Siz ya he he demeye devam edin

Ya bırak allah aşkına iki goldede sabri selçuk ve chedjouyu izle

O dakikalarda maçı soğutmuşduk mal gibi izliyorlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Normalde beraberlik iyi skor ama bu şekilde gelmesi çok can sıkıcı.

İkinci yarı sahamıza hapsolduk ve reaksiyon veremedik hiç bir şekilde. Skora yattık diyeceğim ama bana daha çok pilimiz bitti gibi geldi.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın antrenörü göz göre göre 2 puan verdi. 2-0'ı bulmuşsun, baskı yemen normal."
Rıdvan Dilmen: "Bugün maçı izlemeyen Galatasaraylı taraftarlar skordan mutlu olur ama izleyen taraftarlar üzülmüştür."

Abi hala Chedjou diyorsunuz. Takim 30 dk yari alani gecmedi Chedjou hata yapmasa Balta yapacak o yapmasa Sabri yapacak. Futbol ozurlusu JOR bizim gibi bakiyor. Hamit Yasin degisikligi gelse ibir 10 dk sonrada SInani alsa 70 te bu maci besiktas 10 sene olsa kazanamazdi.

Iyi bir hocamiz olsaydi suan 15 puandaydik. Siz ya he he demeye devam edin

ben hoca için yetersiz filan dedimde küfür ettiler söyleme gerek yok ceza aldım 3 hafta...
Millet kaydırıyor burada ben sadece mikini yazdım ceza aldım yalaka adminler filan var halkın sesi olan ceza verirler benden söylemesi...

Yemin ederim ter bastı sırılsıklam oldum sinirden. Ulan resmen kendi elimizle verdik galibiyeti, bok gibi hatta onun da ötesinde oynayan Beşiktaşı kendi elimizle güçlendirdik. Lanet olsun.

Şimdi daha sinirliyiz falan da ama bu Beşiktaşı çok abartıyorsunuz artık lütfen şunun farkına bir varın. Biz gerizekalı olmasak buradan 3:0 falan galip dönerdik evimize güle oynaya.

Bi lafım da o hakem denen yavşağa,ulan şerefsiz herif Caner ve Olcay maçı kart yemeden tamamladı, bize her boka foul çaldın kart verdin köpek. Kartlarına sokayım senin.

Ulan Chedjou ulan Chedjou sen de defol git artık. Iyi niyetle yaklaştık kaç zaman, her defasında bokunu çıkardın senin gibi gevşek stoper olmaz olsun. Resmen Dany yi özledim ulan, o ampül kafa bile bu kadar vurdumduymaz değildi, en azından hızı falan vardı gerizekalı olsa bile ama gerizekalılık konusunda onun çok çok önündesin. Siktir git lan bu takımdan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İstatistiklere bakarsak 1 puan çok iyi ama işte 2-0 dan maçı vermek çok koydu malesef. Selçuk, chedju ve sabri gibi oyuncularla bu kadar olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt