Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
Demek Diarra alınsa bu takım sahiden uçarmış..
tolganın da pili bitti bu luzümsüz yüzünden 60ta selçuk-hamit değişmeliydiHerkes Riekerink diyorda hadi diyelim degisiklik yapti 65'te ne degisecekti?
Her turlu baski yiyecektik. Suc %75 Chedjou'nundur
Ayrica Selcuk boki be yapti arkadas?
Adini bile duymadin dogru duzgun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Korkak bi adam ben bunu anladım geçen sene arenada ilk yarı bjkyi ezmiştik fb Türkiye kupası ilk yarı iyiydik ikinci yarılar leştik musleraya duacıydık durum yine aynıolabilir başka açıklaması yok 3-0 olsa 3-3 olunca yapacaktı muhtemelen
böyle futbolcunun damına biber sereyim. cibiliyetsiz gevşek herifChedjou'nun sattığı kaçıncı derbi ? izlediği kaçıncı hava topu ? kaçıncı laubali hareketlerinden yediğimiz gol ?
Herkes Riekerink diyorda hadi diyelim degisiklik yapti 65'te ne degisecekti?
Her turlu baski yiyecektik. Suc %75 Chedjou'nundur
Ayrica Selcuk boki be yapti arkadas?
Adini bile duymadin dogru duzgun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocaya laf söylemeyin. Giren oyuncularn ne kadar çapsız olduğunu gördük. Cavanda Sapbriden kötü, Josue de Yasinden. Belki Sinan olabilirdi ama bence bugün hakem ince ince doğradı bizi. Golleri yediğimiz dakikalarda her pozisyona faul verdi. Yarısahadan çıkamadık. Ayrıca Abubakar denen ayı bozması elini needeyse hakemin gözüne sokacaktı kart diye. Sarıyı veremedi. Biraz sonra da Musleraya kasti faul yaptı. İkisi de sarı karttı ve atılması lazımdı.
Bir ikileme düştüm.
Acaba ilk yarıda biz mi akıllı oynadık yoksa Şenol Güneş çok yanlış bir kadro mu çıkardı?
Biz akıllı oynadıysak, ikinci yarıdaki bu aptal oyun neden?
Talisca oyuna net etki ettiBir ikileme düştüm.
Acaba ilk yarıda biz mi akıllı oynadık yoksa Şenol Güneş çok yanlış bir kadro mu çıkardı?
Biz akıllı oynadıysak, ikinci yarıdaki bu aptal oyun neden?
yeni ewe tasindik bugun unutmusum yaw maci hem ne kokosu biladerKokoyu birakmalisin acilen reyiz