GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 120

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
120/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
29 hafta daha var beyler sakin olalım Podolski Sinan takıma girmeli artık

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakemler maşallah her zamanki gibi yine beşiktaşa çalıştı.Bu bahaneninde arkasına sığınmayalım ama gerçek böyle kalsın bu bir köşede

Takım içinse hakan balta chedjou acil gönderilmeli.Josueden kanat olmaz.Riekerinkte hamle yapma konusunda çok geç kalıyor.60 dan sonra yapacaksın hamleni bu kadar mı zor arkadaş taraftar gördü sen hala göremedin bu konudaki eksikliğini gidermeli hadi riekerink göremiyor yardımcılarında mı göremiyor bu ayrıntıyı garip doğrusu birde herkes yasin ayrıntısını kaçırmış herhalde adam maşallah 10 top geldiyse 9 tanesini hep ezdi kaptırdı.Selçuk desek oda iyi değildi.Tolga kötü değildi ama önceki haftalara göre biraz daha vasat kaldı.Sakatlar döner ocakta da en az 1 tane stoper transferi yaparsak şampiyonluk uzak değil.

Son düzenleme:
Bir ikileme düştüm.

Acaba ilk yarıda biz mi akıllı oynadık yoksa Şenol Güneş çok yanlış bir kadro mu çıkardı?

Biz akıllı oynadıysak, ikinci yarıdaki bu aptal oyun neden?

Selçuk takımı 10 kişi oynattı onu çıkarmayan Riekerink'de sınıfta kalmıştır.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes Riekerink diyorda hadi diyelim degisiklik yapti 65'te ne degisecekti?

Her turlu baski yiyecektik. Suc %75 Chedjou'nundur

Ayrica Selcuk boki be yapti arkadas?

Adini bile duymadin dogru duzgun

Sent from my iPhone using Tapatalk

60 ta yasin Hamit degisikligi , 65 te sabri cavanda 75 te eren sinan yapsaydi bu maci ya 3-0 ya 4-0 kazanirdik. Baskida kesinlikle yemezdik. Macin %100 sorumlusu riekering ben chedjou falan anlamam. Chedjou hata yapmasa biri yapacak gol geliyorum diyor

Hocaya laf söylemeyin. Giren oyuncularn ne kadar çapsız olduğunu gördük. Cavanda Sapbriden kötü, Josue de Yasinden. Belki Sinan olabilirdi ama bence bugün hakem ince ince doğradı bizi. Golleri yediğimiz dakikalarda her pozisyona faul verdi. Yarısahadan çıkamadık. Ayrıca Abubakar denen ayı bozması elini needeyse hakemin gözüne sokacaktı kart diye. Sarıyı veremedi. Biraz sonra da Musleraya kasti faul yaptı. İkisi de sarı karttı ve atılması lazımdı.

Onu geç olcay ayısının hakeme bağırmasına ne diyeceksin nerdeyse adamı dövecekti.Böyle kahpe bir düzene karşı futbol oynuyoruz işte

Ulan 2-0 öndeyiz.70'e kadar elleri ayaklarına dolanmış tinercilerin.Mal,gerizekalı,beyinsiz,aptal,gereksiz Chedjou çıktı ve sevincimizi kursağımızda bıraktı.Adi herif defolup gittiğinde bayram edeceğim.4 yıldır nasıl stoper olunmaz onu izlettiriyorsun.

Riekerink her mac bu hatayi yaparsa isimiz iş.Ayrica Chedjou'ya cok özel küfürler ettim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri