GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 124

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,6K
Sayfa
124/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
1a5678a4fbffe08b84ce2cda6b6762c0.png

Ya varya Martin Linnes'i sıradan ufak tefek hatalar yüzünden silen JOR bakalım Chedjou'ya karşı ne yapacak çok merak ediyorum cidden. Önümüzdeki hafta bu eleman ilk 11 başlarsa eğer benim bu JOR'e güvenim kalmaz.

Bu takim sampiyon olacak moral bozmak yok. Bende kahroldum orasi ayri konu ama yapacak bir sey yok. Sisirilen balon bjkyi gorduk kendi salakligimiz yuzunden berabere kaldik. Son pozisyonda Podolski olsa o topu fabriyle beraber kaleye sokmustu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih oynasin Chedjou yerine.Ahh ulan ahh Serdar'i alacaginiza adam gibi bir stoper alsaydiniz bugun ligin anasini aglatiyoduk

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeminle bütün keyfim kaçtı hani biz 2-0 dan maçı getirsek amennah diycemde ...

Hakkaten alt üst oldum..Şu cenkte hayattının golünü attı lan vallahi çok üzüldüm yazıp yazıp siliyorum gerisini..

Chedjouyu çok destekledik ama yeter be arkadaş.Gitme vaktin gelmiş belli ki futbolcular destek verdikçe sapıtıyor.Birazda tabi alternatifsizlikte çok büyük bir etmen rekabet edecek kimse yok çevresinde koray sakat serdar sakat revir gibi takımız mubarek.

selçuk-hamit dk 60 dk 70 yasin-sinan, sabri cavanda yapılsaydı bu kadar basit berabere bitmezdi, futbolda herşey olabilir 3-2de verebilirdik maçı ama bjknin ekstra oynaması gerekirdi, bu kadar sinirlenmemizin sebebi bu biz verdik puanı bjk oynayarak almadı malalesef

Selcuk yerine 4 yildir yatan Hamiti almak intihar.

Cavanda girdi ne kadar formsuz oldugunu gorduk.

Biz sacma sapan adamlari sokmaktan bahsediyorken bjk oguzhan ile olcayi cikartip Talisca ve Aboubakari aliyor maca ve gokhan inler atiba talisca 3 lusunu kurabiliyor bizim yedek 4 yildir yatan hamit!!!!

Insaf edin

bu arada dogru planlama yapsaydik ve bir santrafor daha almis olsaydik bugun eren ikinci yari sakat sakat oynamak zorunda olmazdi.

cok belliydi sakat oldugu.

ulan git kirala bir tane santrafor daha. bu kadar zor mu bu is. poldi zaten agir sakatlandi transfer sezonu bitmeden. bilerek lades.

Chedjouyu çok destekledik ama yeter be arkadaş.Gitme vaktin gelmiş belli ki futbolcular destek verdikçe sapıtıyor.Birazda tabi alternatifsizlikte çok büyük bir etmen rekabet edecek kimse yok çevresinde koray sakat serdar sakat revir gibi takımız mubarek.

renkdaş geldiğinden beri iyi oynadığı 1 tane maç söylermisin vallahi ben bilmiyorum ya sakat yada her maç bize gol yedirtiyor yedirtemezse gol eğer kolaya kaçıp bizim kaleye gol atan bir adam bu.

Ulan o son pozizyon nasıl kacar allahım yarabbim ya.
2-0 dan puan vermek cok koydu yoksa deplasmanda alınan 40 bin bjklinin önünde alınan 1 puan iyidir. İkinci yarı derbiler samiyende şimdi onlar düşünsün.

T@patalk ????

Ulan o son pozizyon nasıl kacar allahım yarabbim ya.
2-0 dan puan vermek cok koydu yoksa deplasmanda alınan 40 bin bjklinin önünde alınan 1 puan iyidir. İkinci yarı derbiler samiyende şimdi onlar düşünsün.

T@patalk ????
2.yari hala chedjou ile devam edersek samiyen falan farketmez bu ezik bize her yerde gol yedirir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri