Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Çok yazık oldu be başım ağrıyor alacaktık bu maçı.
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
s.git mal herif hangi maç da iyiydin de konuşuyorsunChedjou: "Arkadaşlarımın yaptığı güzel işleri 2 hatayla mahvettim, çok üzgünüm. Taraftarlardan özür diliyorum.Gelecek maç daha iyi olacağım"
demek istedigim gecmis maclarindan ziyade fena segildi . Bu forumda en cok ceza yoyen. enim onun yuzinddnSelçuk fena değildi?
Neyse bişey demeyeyim şimdi sonuçta aynı takıma gönül vermiş iki renktaşız
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Acı ama doğru 1 tespit2.yarı ilkyarıdaki oyunu koruyacak yedek kulubesi ne yazıkki bizde yok şu an.
Bundan gitti 2 puan
Sent from my iPhone using Tapatalk
olma zktir git artıkChedjou: "Arkadaşlarımın yaptığı güzel işleri 2 hatayla mahvettim, çok üzgünüm. Taraftarlardan özür diliyorum.Gelecek maç daha iyi olacağım"
demek istedigim gecmis maclarindan ziyade fena segildi . Bu forumda en cok ceza yoyen. enim onun yuzinddn
selçuk-hamit dk 60 dk 70 yasin-sinan, sabri cavanda yapılsaydı bu kadar basit berabere bitmezdi, futbolda herşey olabilir 3-2de verebilirdik maçı ama bjknin ekstra oynaması gerekirdi, bu kadar sinirlenmemizin sebebi bu biz verdik puanı bjk oynayarak almadı malalesef
Chedjouyu çok destekledik ama yeter be arkadaş.Gitme vaktin gelmiş belli ki futbolcular destek verdikçe sapıtıyor.Birazda tabi alternatifsizlikte çok büyük bir etmen rekabet edecek kimse yok çevresinde koray sakat serdar sakat revir gibi takımız mubarek.
2.yari hala chedjou ile devam edersek samiyen falan farketmez bu ezik bize her yerde gol yedirirUlan o son pozizyon nasıl kacar allahım yarabbim ya.
2-0 dan puan vermek cok koydu yoksa deplasmanda alınan 40 bin bjklinin önünde alınan 1 puan iyidir. İkinci yarı derbiler samiyende şimdi onlar düşünsün.
T@patalk ????