GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 63

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,8K
Sayfa
63/102
GGalatasaray31Antalyaspor2 Ekim
Selçuk İnan, ilk yarıda girdiği 6 ikili mücadelenin 5'ini kaybederken savunmaya katkı yapamadı ve tek şut denemesi de isabetsiz oldu.

Sabri, Selçuk falan neyse zaten hep kötü oynuyorlar, oynatan da hata ama Tolga' nın bu kadar kötü olmasına üzüldüm, inşallah havaya girmemiştir, umarım ikinci yarı toparlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Havaya girdiğini zannetmem. Bilemeyiz elbette ama ekrandan bakınca öyle birine benzemiyor.

Arada böyle performansları olmayacak olsa bize gelmezdi zaten. :)

Antalya bu sezonki en rahat maçını oynuyo.O kadar güzel hazırlanmışlar analiz etmişler ki pozisyon vermediler ilk yarıda.Bruma ve yasin'in kanatlarına kademeli yardım yaparak çizgiyi kapadılar içeri yöneldiklerinde de ön libero ve stoperler kendilerini göstererek içeri penetre etmelerini engelledir.orta sahadan da forvete girip oyunu açacak futbolcumuz olmadığı için kanatlara sıkıştık kaldık.karabük maçının aynısı oluyo şu ana kadar.saçma sapan yaptığımız bi top kaybı ve evlere şenlik savunma anlayışımız sayesinde golü de yedik.bu formasyon ve anlayışla devam edersek gol atacağımızı düşünmüyorum antalya savunması hata yapmadıkça.podolski muhakkak girmeli ve 2. forvet gibi oynamalı.ceza sahası civarında topla bulyuştuğunda çok etkili olacağından antalya savunması sıkıntı yaşayacaktır.bunu görebilen bi hoca olur umarım.şuana kadar pek ümit vermedi riekerink.sabri-cavanda yada herhangi biri oyuncu girmeli.bi insan kendi mevkisinde hiç olmaz mı arkadaş ya.450. maçıymış bide bu herifin.akıl alır gibi değil.söylenecek söz bulamıyorum artık tükendim.Tolga'nın da Selçuk'tan aşağı kalır yok bugün.Çok top ezdi çok top kaybı yaptı.5 maçta yaptığı bütün doğruların hiç birini yapamadı bugün.Düzeleceğinden şüphem yok ancak Selçuk-Yasin-Chedjou-Sabri konusunda şüpheliyim.Sneijder'in de artık bi şeyler yapması lazım.

GSin bukadar kötü stoper olma hakki varmi ?
her mac gol yedirtiyorlar her mac.
2008 servet bunlari top diye oynar gerisini siz düsünün.
ozaman banko takima giremeyen hakan balta banko stoperimiz oldu.

Selçuk İnan, ilk yarıda girdiği 6 ikili mücadelenin 5'ini kaybederken savunmaya katkı yapamadı ve tek şut denemesi de isabetsiz oldu.

Terim diyenleri görünce

bitmedinizamk.gif

Hoca'nın Milli Takım arasından sonra inşallah sakatsız çıkarsak Chedjou, Sabri, Selçuk gibi isimelre uzun üre forma göstermemesi lazım. Serdar-Hakan olur, Serdar-Semih olur farketmez. Zaten hiçbiri iyi değil.

Ne dedik bu adamlar bütün gollerini ikinci yarı yemiş.İlk yarılarda da sadece 1 gol atmışlar ama yine büyük bir iş başarıp ikinci gollerini attırdık adamlara.Sıkıntılı olacak dedim dün ama şimdi iyice krize soktuk maçı gol yiyerek.Bu şekilde hücum ederek bu maçı asla ama asla döndüremeyiz.Geçen sene içerdeki antalya maçından sonra maçları falan izlememiştim.Bugün de aynısını yaptıracaklar zorla adama.Başkasının oynadığı topa laf edinceye kadar az kendimize bakalım.Şu oynadığımız oyuna diyecek bir sıfat bulamıyorum

Sorun sabride felan değil hakikaten bitane 8 numaramız yok orta sahada oyun kurabilen adam eksiltebilen selçuk yerine poldi girmesi şart ortaya snejider çekip ön bölgede poldi eren olmadı lazım takımı çok yavşlayıuor selçuk ibnesi

JOR'u 1 maglubiyet sonrasi nasil idam edelim büyük taraftar? Asalim mi keselim mi simdiden belirleyelim de sonra sIkIntI olmasin.

Senin gibi futboldan anladigini ifade eden bir adamin JORun tercihlerini begenip destek istemesi cok garip. Ya futboldan anlamiyorsun ya da trolluyorsun. Sezon basindan beri yaptigi tek dogru is 45. dk. da Selcugu cikarmasi oldu. Ne oyunu okuyabiliyor ne dogru 11 cikartiyor

Geri
Üst Alt